Είναι γεγονός! Το Next top Model επιστέφει στην τηλεόραση!
Για να δούμε τι θα γίνει στο νέο Next Top Model!

Το Next Top Model επιστέφει και πάλι στην Ελλάδα μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει όταν είχε προβληθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας!

Αυτή τη φορά θα το παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του Star Channel!

Περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή αλλά και ποια θα είναι φυσικά και η παρουσιάστρια…

Η ανακοίνωση του καναλιού:

Μόδα, λάμψη και ομορφιά!

Αυτά είναι τα 3 στοιχεία του παγκοσμίως αναγνωρισμένου fashion project Next Top Model, που έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Εμπνευσμένο από το super model Tyra Banks το 2003, το project έχει συμπληρώσει στην Αμερική 24 πετυχημένες σεζόν, έχει προβληθεί σε πάνω από 30 χώρες και έχει αναδείξει μοντέλα διεθνούς εμβέλειας!

Φέτος, ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός επανέρχεται στη χώρα μας μέσα από τους δέκτες του Star!

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μοντέλα συναντούν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας για μία σειρά απαιτητικών δοκιμασιών και εντατικού training, που προσομοιάζει τις πραγματικές συνθήκες πίσω από τον λαμπερό κόσμο του modelling.

Εξώφυλλα, φωτογραφίσεις, castings, διαφημιστικά και προβολή στα social media, συναντούν την πραγματικότητα, την πειθαρχεία και τη σκληρή δουλειά, που απαιτεί η βιομηχανία της μόδας.

Σε κάθε βήμα των κοριτσιών βρίσκεται μια ομάδα από Έλληνες διάσημους ειδικούς του χώρου, που παρακολουθεί και κρίνει την απόδοση τους. Είναι αυτοί, που έχουν τον τελικό λόγο και που επιλέγουν, «προπονούν» και αξιολογούν την εξέλιξη τους μέχρι το τέλος και τον απόλυτο στόχο: την κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Δείτε επίσης: Κορίτσια του ελληνικού Next Top Model που όντως έκαναν καριέρα στο εξωτερικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
6'
25 - 26
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;