ΑΣΕΠ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 588 μόνιμες θέσεις εργασίας της 6Κ/2018;

Από neolaia.gr Team 16 Μαΐου 2018

ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Στην αναμονή βρίσκονται οι ενδιαφερόμενοι για τις 588 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης που έχουν ανακοινωθεί από το ΑΣΕΠ.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη, 6Κ/2018, βρίσκεται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και αναλυτικότερα αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων ογδόντα οκτώ (588) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, η διαδικασία της υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου 2018 ή το αργότερα την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου 2018.

Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κ.α.

Από το σύνολο των θέσεων που θα είναι διαθέσιμες, οι 24 θέσεις αφορούν την κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 7 για την ΤΕ, ενώ η «μερίδα του λέοντος» θα διατεθεί στην κατηγορία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με 557 θέσεις.

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (Πίνακας Θέσεων).

Πίνακας Θέσεων

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486