10 ιδιαίτερα προϊόντα για σένα που δεν ήξερες ότι υπάρχουν!
Πόσο βαριέμαι τα συνηθισμένα δεν λέγεται και πόσο με εξιτάρει όταν βλέπω κάποιον να έχει πάνω του, δίπλα του κάτι μοναδικό, κάτι που ξεχωρίζει!

Έτσι έψαξα και βρήκα τι μπορείς να αγοράσεις και εσύ ώστε να κάνεις όλους σου τους φίλους να ζηλέψουν!

ΘΗΚΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥ ΓΙΑ IPHONE

Άλλοι παίρνουν ζωάκια, άλλοι διαφανείς θήκες , άλλοι με πορτάκι! Ούτε καν, εδώ είσαι! Θήκη από ξύλο και ξεχώρισες! Σε μία μέρα σπίτι σου από εδώ!

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΦΗΣ Q3

Η πιο μοντέρνα λάμπα για το γραφείο σου ή το σπίτι σου! Διαλέγεις το χρώμα του φωτός και την τοποθετείς σε όποια κλίση επιθυμείς! Και όσο για τα κουμπιά δεν πατάς, απλά ακουμπάς! Όλα touch! Δες την εδώ!

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ BLUETOOTH ΗΧΕΙΟ – ΦΩΣ LED

Θες να κάνεις μπάνιο και να ακούσεις μουσική; Ο ήχος χάνεται στον «θόρυβο» του νερού και χρειάζεσαι κάτι πιο δυνατό; Αυτό το ηχείο είναι αυτό που ζητάς, γιατί πέρα του ότι είναι αδιάβροχο συνδέεται με Bluetooth με το κινητό σου, έχει και φως Led και πραγματικά δεν μπορώ να συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου! Εγώ πήρα το δικό μου από εδώ, εσύ;

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ TABLETS

Εντάξει, τα λόγια είναι περιττά για αυτή την τόσο ιδιαίτερη θήκη για το tablet σου! Δερμάτινη, σε πολλά χρώματα και πολλά μεγέθη! Αυτό που ξεχωρίζει είναι τα vintage κουμπιά της που μπορείς να δεις εδώ!

ΞΥΛΙΝΗ ΘΗΚΗ TABLET

Αν δεν είσαι τόσο του δέρματος και προτιμάς το ξύλο σου έχω μια άλλη πρόταση! Ξύλινες θήκες για το tablet σου σε δύο διαστάσεις! Οι θήκες είναι τόσο όμορφες που πίστεψέ με, αν είσαι γυναίκα, τη χρησιμοποιείς άνετα και για βραδινό τσαντάκι! Δες εδώ τις επιλογές!

ΒΑΣΗ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ MUSIC BOX

Ο πιο ιδιαίτερος φορτιστής είναι αυτός και όχι μόνο! Τοποθετείς το κινητό σου, φορτίζει, βάζεις μουσική και η μουσική δυναμώνει! Διάλεξε το χρώμα που θέλεις εδώ!

ΜΟΝΤΕΡΝΟ BLUETOOTH ΗΧΕΙΟ SOLO ONE

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει αυτό το ηχείο σπίτι του; Ξύλινο, design-άτο με ήχο που ξεσηκώνει τους γείτονες! Το απόλυτο ηχείο για τη διακόσμηση κάθε σαλονιού! Το αγοράζεις από εδώ!

ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΛΟ ΜΠΑΜΠΟΥ

Μια βάση με πολύ στυλ! Όλη η βάση είναι από φυσικό ξύλο ενώ το μέρος που χρησιμοποιείται σαν mouse pad είναι δερμάτινο! Πρακτικός σχεδιασμός με τρύπες για να μην ζεσταίνεται το laptop σου και μεγάλη επιφάνεια εργασίας! Βρες την εδώ!

BLUETOOTH ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2 ΣΕ 1

Ω ναι! Το αγαπημένο μου! Ανοιχτή ακρόαση αυτοκινήτου και Bluetooth μικρό για το αυτί σε ένα! Είσαι μόνος και θέλεις να μιλήσεις; Χρησιμοποιείς την ανοιχτή ακρόαση! Eίσαι με παρέα και δεν θέλεις να σε ακούσουν; Βάζεις το Bluetooth! Ξεπούλησαν και ξαναέφεραν μου είπαν! Πρόλαβέ την εδώ!

TYPHOON ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΣ USB ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ

Η καλύτερη πρόταση δώρου είναι αυτή! Η πιο κομψή, η πιο πρωτότυπη, η πιο πολύ όλα! Ένας αναπτήρας που ανάβει χωρίς φωτιά! Είναι επαναφορτιζόμενος, υπάρχει σε δύο χρώματα, είναι αντιανεμικός και τι άλλο; Φορτίζει εύκολα με ένα απλό καλώδιο USB. Αγόρασε αυτό το δώρο για σένα ή τους αγαπημένους σου εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;