Υποτροφίες 2018 από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις!
Υποτροφίες 2018: Δείτε αναλυτικά!

Λίγες μέρες έχουν μείνει ακόμα μέχρι να εκνεύσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις υποτροφίες 2018 που θα χορηγηθούν από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το πρόγραμμα υποτροφιών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Zurich Heart θα προσφέρει υποτροφίες για πέντε Έλληνες διδακτορικούς φοιτητές.

Το Zurich Heart που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Ιατρικής της Ζυρίχης (Hochschulmedizin Zurich) στοχεύει στην ανάπτυξη μιας επιστημονικής βάσης, σε συνδυασμό με τεχνικές λύσεις, για την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων.

Μακροπρόθεσμα, το πρόγραμμα Zurich Heart στοχεύει στην ανάπτυξη ανατρεπτικών καινοτομιών και τεχνολογιών, οι οποίες θα συμβάλλουν στον σχεδιασμό τεχνητής καρδιάς και βοηθητικών συσκευών. Σχεδόν 20 ερευνητικές ομάδες, αποτελούμενες από περίπου 75 επιστήμονες συνεργάζονται στενά για την πραγματοποίηση αυτού του φιλόδοξου οράματος.

Το ΙΣΝ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, για την οποία το University of Zurich (UZH) και το Swiss Federal Institute of Technology Zurich (ETH) είναι αποκλειστικά αρμόδια και υπεύθυνα. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Μαΐου 2018.

Δείτε επίσης: Υποτροφίες 2018 για μεταπτυχιακές σπουδές – Δείτε αναλυτικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;