ΔΩΡΕΑΝ πολύ γρήγορο Ίντερνετ με κρατική επιδότηση! Ποιοι το δικαιούνται;
Δείτε αναλυτικά!

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση για το νέο πρόγραμμα που θα παρέχει σε πολίτες με κρατική επιδότηση, δωρεάν πολύ γρήγορο Ίντερνετ, «Κουπόνι Υπερυψηλής Ευρυζωνικότητας (Superfast Broadband)».

Η συγκεκριμένη δράση αφορά στην παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο με υπερυψηλή ταχύτητα στους πολίτες (ωφελούμενους) που κατοικούν σε περιοχές, όπου αναπτύσσονται με ιδιωτικές επενδύσεις υποδομές, ικανές να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες. Θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), σύμφωνα με την οποία ο ωφελούμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος, ανάλογα με τις ανάγκες του, τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν καθώς και τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο που τις παρέχει.

Ωφελούμενοι της δράσης είναι όλοι οι πολίτες (φυσικά πρόσωπα περιλαμβανομένων και των επιτηδευματιών που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πεδίου εφαρμογής του άρθρου 1 του Κανονισμού (ΕΚ) 1407/2013 και τηρώντας τα όρια για τις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας) που επιθυμούν να αποκτήσουν μια SFΒΒ_Υπηρεσία σε οποιαδήποτε από τις περιοχές όπου προσφέρονται SFΒΒ_ Υπηρεσίες. Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στο ποσό των πενήντα εκατομμυρίων ευρώ (50.000.000,00 €).

Η υλοποίηση της δράσης θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο Voucher (κουπόνι). Ένα κουπόνι θα αντιστοιχεί σε κάθε ωφελούμενο (δικαιούχο πολίτη). Η συνολική αξία του κουπονιού είναι το άθροισμα της αξίας των 2 παροχών του Άρθρου (ΦΕΚ) 1, καθεμιά από τις οποίες είναι διακριτά προ κοστολογημένη, σύμφωνα με το Άρθρο 4 της παρούσας. Δεν επιτρέπεται η μεταφορά ποσού από τη μία κατηγορία επιχορήγησης στην άλλη.

Δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ για το πρόγραμμα

ΦΕΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;