GameΑthlon: Το μεγαλύτερο gaming event της χρονιάς επιστρέφει! Βρες εδώ 4 λόγους για τους οποίους δε... χάνεται!
Έλα να το ζήσεις από κοντά!

Είσαι gamer και θες να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του μεγαλύτερου gaming event της Αθήνας;

Είσαι τυχερός γιατί ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ  βοηθά να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα το Σαββατοκύριακο 2&3 Ιουνίου!

Το gameAthlon 2018 επιστρέφει δυναμικά για 2η χρονιά με την υποστήριξη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και έχει σαν στόχο να ξεπεράσει το ρεκόρ του 2017 και τις 1.400 συμμετοχές παικτών στα τουρνουά gaming!

Ζήσε από κοντά το πιο καυτό gaming & eSports event της Ελλάδας!

Θες να μάθεις τι σε περιμένει;

1. Στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, TAE KWON DO, θα στηθεί μια αρένα 3,5 στρεμμάτων, με 130 κονσόλες XBOX & PS4 και περισσότερα από 100 PC για να φιλοξενήσει πάνω από 18 τουρνουά gaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν οι τελικοί αγώνες FIFA και LOL. Εκεί οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν έπαθλα που ξεπερνούν τα €20.000!

Δεν σταματάμε όμως εδώ, αφού ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει ετοιμάσει ακόμα περισσότερες δράσεις και εκπλήξεις για ‘σενα που είσαι λάτρης του gaming, της τεχνολογίας και των eSports.

2. Στο mega event θα συμμετάσχουν και αγαπημένοι σου YouTubers και Pro-Gamers και θα συμμετάσχουν στο 360ο stage, ενώ εσύ θα μπορείς να τους απολαύσες και από 3 viewing points!

3. Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε μοναδικά high-tech activations από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, μέσα από τα οποία θα μπορείς να δημιουργήσεις το ψηφιακό σου 3D avatar, να ζωγραφίσεις σε VR περιβάλλον το δικά σου έργο, να ανακαλύψεις τον βαθμό των ικανοτήτων σου συμμετέχοντας σε πρωτότυπα παιχνίδια συγκέντρωσης και να παίξεις σε mixed reality περιβάλλον με μάσκες & γυαλιά εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας, Microsoft HoloLens.

4. Στο gameAthlon 2018 θα μπορέσεις να περιηγηθείς στα εκθεσιακά περίπτερα των μεγαλύτερων κατασκευαστών gaming και τεχνολογίας του κόσμου, να δοκιμάσεις ΠΡΩΤΟΣ νέους τίτλους παιχνιδιών, όπως το Detroit Become Human σε PS4 και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο gaming.

Εντωμεταξύ, μπορείς να βρεις τους κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, προηγμένες κονσόλες, αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες από τον χώρο του gaming στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή στο e-shop!

Θες να βρεις περισσότερες πληροφορίες για το event;

Μπες στο gameathlon.eu

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;