Πανελλήνιες 2018: 5 συμβουλές που μόνο ένας φοιτητής μπορεί να σου δώσει
Πανελλήνιες 2018: Ο φοιτητής ξέρει...

Πανελλήνιες 2018: Νομίζεις πως είσαι ο πρώτος που περνά αυτές τις εξετάσεις; Think again!

Οι Πανελλήνιες 2018 μάλλον έχουν γίνει ο εφιάλτης πολλών υποψηφίων, καθώς οι μέρες που θα ξεκινήσουν δεν είναι μακριά και όλοι προσπαθούν να συγκεντρωθούν και να κάνουν όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορούν για να πετύχουν την επιθυμητή βαθμολογία.

Ξέρεις όμως ποιοι είναι αυτοί που συμπάσχουν περσσότερο από όλους με εσένα που είσαι υποψήφιος; Οι φοιτητές!

Οι φοιτητές ξέρουν πως είναι να κάθεσαι μερόνυχτα πάνω από το βιβλίο σου και να προσπαθείς να βγάλεις την ύλη που χρειάζεται, οι φοιτητές ξέρουν πως θα νιώσεις την ώρα που θα μπεις στην αίθουσα και ο επιτηρητής θα σου δώσει την κόλλα με τα θέματα.

Αν μίλαγες αυτή τη στιγμή με έναν φοιτητή, αυτές είναι οι συμβουλές που θα σου έδινε για τις Πανελλήνιες 2018: 

1.Μη χάνεις τη ψυχραιμία σου γιατί δε θα καταφέρεις τίποτα. Αν συγκεντρωθείς, θα δεις πως όλα φαίνονται πιο εύκολα. Έχεις τρεις ολόκληρες ώρες για να φέρεις εις πέρας τα θέματα. Πάμε!

2.Θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να θολώσει η κρίση σου. Μη ξεχνάς πως μπορείς να χρησιμοποιήσιες κάποιο χαρτί ως προσχέδιο και να κάνεις τις σημειώσεις σου.

3.Οι Πανελλήνιες 2018 είναι απλά η αρχή. Μετά έρχονται οι εξεταστικές στη σχολή που θα περάσεις και εκεί να δεις «πανηγύρι». Αλλά πέρα από την πλάκα θα δεις πως όλα θα πάνε καλά.

4.Μην πιεις πολύ νερό πριν μπεις να δώσεις. Την έχω πατήσει και δε μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο εκτός από την πίεση της κύστης μου.

5.Χαλάρωσε…και να σου πω και κάτι απόλαυσε το. Δε θα τελειώσει η ζωή σου. Υπάρχουν πολλές σχολές. Κάποια θα σου αρέσει. Και αν δε σου αρέσει, εδώ είμαστε! Θα βρούμε τη λύση (λόγια ενός φοιτητή στον εαυτό του πριν δώσει).

Δες και αυτό: Πανελλήνιες 2018: Τι πρέπει να προσέξεις κατά τη διάρκεια της εξέτασης;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;