Anthony Bourdain: «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός σεφ!
Ο Anthony Bourdain σόκαρε τον κόσμο της γαστρονομίας!

Ο Anthony Bourdain ήταν ένας από τους πιο γνωστούς σεφ παγκοσμίως και η είδηση του θανάτου του κατάφερε να «παγώσει» τον κόσμο της γαστρονομίας.

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έπεσε» η είδηση πως ο γνωστός σεφ, Anthony Bourdain, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο γνωστός σεφ και ταξιδιώτης, θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του και κρεμάστηκε. Όπως αναφέρουν, ο 61χρονος σεφ βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε στη Γαλλία – βρισκόταν στη χώρα για τα γυρίσματα της εκπομπής που είχε στο CNN – από τον καλό του φίλο Eric Ripert, ο οποίος είναι επίσης σεφ.

Η ανακοίνωση και επιβεβαίωση του τραγικού συμβάντος από το CNN ανέφερε τα εξής:

«Με απίστευτη θλίψη ανακοινώνουμε και επιβεβαιώνουμε το θάνατο του συναδέλφου μας, Anthony Bourdain. Η αγάπη του για περιπέτεια, νέους φίλους, καλό φαγητό και ποτό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του, τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή, τα ταλέντα του οποίου δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψουν πάρα πολύ. Οι σκέψεις μας βρίσκονται με την οικογένεια του».

Ο Anthony Bourdain έγινε γνωστός για τις μαγειρικές του ικανότητες, τα βιβλία που έγραψε αλλά και τις ταξιδιωτικές σειρές που έκανε και έδειχνε στον κόσμο πως τρώνε όλοι οι λαοί του πλανήτη ενώ δε δίσταζε να δοκιμάσει πολλά περίεργα πράγματα. Προσπαθούμε μέσα από τη μαγειρική του αλλά και τις σειρές του να δείξει στον κόσμο πως ο κόσμος της γαστρονομίας είναι μαγικός και πως πρέπει να δοκιμάζουμε τα πάντα. Είχε αναρχικούς τρόπους για να μας δείχνει τι του αρέσει και τι όχι ενώ θεωρούταν ένας αρκετά αυστηρός αλλά δίκαιος σεφ.

Ο γνωστός σεφ είχε επισκεφτεί και την Ελλάδα παλιότερα και είχε εκθειάσει τις τοπικές λιχουδιές που είχε συνατήσει στο νησί τςη Νάξου ενώ δνε έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τη μεσογειακή κουζίνα.

Μέσω του Instagram φρόντιζε να δείχνει στους θαυμαστές του διάφορα πιάτα αλλά και στιγμέ ςαπό την καθημερινότητα του αλλά και τα ταξίδια που έκανε για λογαριασμό των εκπομπών του! Δες κάποιες από αυτές:

Salt and sun cured egg yolks. #hongkong Tai O village.,Sunday @partsunknowncnn @asiaargento @dukefeng52

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

The Final Word . From artist, composer, musician, actor, and oracle : @john.lurie.art #LOWEREASTSIDE

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

A little light, Asturian lunch ##Fabada @chefjoseandres

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

A rare, successful day shooting a fishing scene. Cod for dinner! #Newfoundland

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

Δες και αυτό: H ιστορία του sandwich σε μόλις 2 λεπτά!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;