Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Το Viber σε καλεί να μοιραστείς τα προγνωστικά σου με τον υπόλοιπο κόσμο
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός  της χρονιάς και όλοι οι άνδρες περιμένουν να ζήσουν την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Σου έχει τύχει ποτέ να είσαι με τους κολλητούς σου,να παρακολουθείτε αγώνες και να δίνετε τα δικά σας προγνωστικά κάνοντας πίνακες; Και όλο αυτό να συμβαίνει γιατί θέλετε να δείξετε τις γνώσεις σας πάνω στο ποδόσφαιρο;

Πλέον, μπορείτε να το κάνετε μέσω του Viber από όπου και αν βρίσκεστε, καθώς η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 δημιούργησε μια υπηρεσία που θα ενθουσιάσει όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.

Το Viber δημιουργεί για τους χρήστες του,  leaderboards (πίνακες κατάταξης) και φέρνει τις προβλέψεις και τον ενθουσιασμό για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στο περιβάλλον ανταλλαγής μηνυμάτων. Οι χρήστες θα μπορούν να  διαγωνίζονται και να συγκρίνουν βαθμολογίες σε έναν αυτόματα ενημερωμένο πίνακα κατάταξης και θα  μπορούν να κάνουν τις προβλέψεις τους μέσω του Viber και αυτομάτως αυτές θα προστίθενται σε έναν προσαρμοσμένο πίνακα κατάταξης.

Μέσω του  Viber ο κάθε χρήστης θα μπορεί να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την κατάταξη καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018  βρίσκεται σε εξέλιξη και όλοι οι φίλοι του Μουντιάλ θα μπορούν να συνδεθούν και να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς όλο τον χρόνο.

Ο CEO της Viber, Djamel Agaoua, δήλωσε για τη νέα υπηρεσία:

«Για τους φίλους του ποδοσφαίρου, αυτός είναι ένας μήνας ενθουσιασμού για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τους χρήστες νέους τρόπους για να διατηρούν στο επίκεντρο των συνομιλιών τους στο Viber, αυτό το μεγάλο γεγονός. Αντικαταστήσαμε τους παραδοσιακούς πίνακες κατάταξης με νέους, πιο συναρπαστικούς, που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών και πυροδοτούν το πάθος για το ποδόσφαιρο. Oι Πίνακες Κατάταξης εντός των ομαδικών συνομιλίων ενσαρκώνουν το είδος της καινοτόμου σκέψης που φέρνουμε στους χρήστες μας».

Οι χρήστες του Viber θα μπορούν με τη σωστή πρόβλεψη των αποτελεσμάτων να κερδίζουν βραβεία όπως:  δωρεάν πακέτα αυτοκόλλητων Viber, δωρεάν πίστωση Viber Out και πολλά άλλα δώρα.

Φυσικά, θα υπάρχει και ο ένας φαν που θα στεφθεί “The Ultimate World Football Fan” και θα κερδίσει το βραβείο των ονείρων κάθε ποδοσφαιρόφιλου: ένα VIP ταξίδι για εκείνον και έναν φίλο του για να παρακολουθήσουν τον διάσημο αγώνα El Clásico την επόμενη σεζόν στο Camp Nou!

Πακέτο αυτοκόλλητων για το ποδόσφαιρο

Ένα αποκλειστικό πακέτο αυτοκόλλητων για το ποδόσφαιρο σε 16 γλώσσες, μεταξύ των οποίων θα είναι και τα ελληνικά, θα κυκλοφορήσουν στη γνωστή εφαρμογή και κορυφαίες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των 90min.com και Championat.com, θα ξεκινήσουν ειδικά Viber Communities, όπου απεριόριστος αριθμός ποδοσφαιρόφιλων θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν συνομιλίες για το ποδόσφαιρο, καθώς και να συμμετέχουν στους Πίνακες Κατάταξης των κοινοτήτων.

Ο Andres Cardenas, Γενικός Διευθυντής του Football of 90min, δήλωσε πως :

«90min σημαίνει για εμάς να μπορούμε να δώσουμε φωνή στους φίλους του ποδοσφαίρου. Η συνεργασία μας με τη Viber και η δημιουργία κοινοτήτων ποδοσφαίρου εντός της πλατφόρμας είναι μια μοναδική ευκαιρία και για τους δυο μας να αλληλεπιδρούμε με τους οπαδούς σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου γεγονότος στη γη».

Έτσι θα ξεκινήσουν οι χρήστες ένα πίνακα κατάταξης σε μια ομαδική συνομιλία

Μέσω της νέας επέκτασης συνομιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα μπορεί ένας  χρήστης να μοιραστεί τις προβλέψεις του για έναν αγώνα σε μια ομαδική συνομιλία. Αφού μοιραστεί την πρόβλεψή του, θα μπορεί να δημιουργήσει εύκολα τον Πίνακα Κατάταξης της ομάδας, πατώντας στο κουμπί leaderboard στην Επέκταση Συνομιλίας. Άλλα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να εμφανιστούν στο leaderboard πρέπει να μοιραστούν τις προβλέψεις τους στην ομάδα.

Κάθε χρήστης θα έχει το δικαίωμα να κάνει μόνο μια πρόβλεψη για κάθε αγώνα και θα είναι αυτή που θα ισχύει για όλους τους πίνακες κατάταξης.Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ένας χρήστης συμμετέχει σε ένα leaderboard που μοιράζεται σε μια ομαδική συνομιλία με τους φίλους τους, και σε ένα άλλο που μοιράζεται σε ομαδική συνομιλία με τους συναδέλφους του. Σε αυτή την περίπτωση λαμβάνεται υπόψη μόνο μία πρόβλεψη (η τελευταία) και στους δύο πίνακες. Για να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες δεν θα χάσουν κάποια καταχώρηση, ένα chatbot θα στέλνει μια ημερήσια υπενθύμιση για να ολοκληρώσουν τις προβλέψεις τους πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Mε αυτόν τον τρόπο γίνεται η συλλογή πόντων

Τρεις πόντοι θα δίνονται στον χρήστη που θα προβλέψει με ακρίβεια το σκορ του αγώνα και θα κερδίσει άμεσα ένα βραβείο.

Εάν ένας χρήστης δεν πρόβλεψε το ακριβές αποτέλεσμα, αλλά πρόβλεψε σωστά ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα, 1 πόντος θα προστεθεί στο σύνολο των βαθμών του. Για παράδειγμα αυτό θα συμβεί εάν ένας χρήστης πρόβλεψε ότι η Ρωσία θα κερδίσει 3: 1 και ο αγώνας τελείωσε με τη Ρωσία να κερδίζει 3: 2.

Οι πόντοι θα προστεθούν αυτόματα σε όλους τους πίνακες κατάταξης των διαφορετικών ομαδικών συνομιλίων που συμμετέχει ο χρήστης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;