Οι 48 ώρες μιλούν στο neolaia.gr
Το γνωστό συγκρότημα "48 ώρες" με αφορμή το live τους στο Βεάκειο Θέατρο μίλησαν στο neolaia.gr!

Οι 48 Ores, το δημοφιλές fun συγκρότημα, όχι μόνο το φαντάστηκαν αλλά σκοπεύουν να το μεταμορφώσουν για το ξέφρενο καλοκαιρινό τους party που θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιουνίου.

Οι 48 Ώρες:

Βαγγέλης – φωνή

Πάνος – πλήκτρα

Βασίλης – τύμπανα

Ιάσονας – μπάσο

Φίλιππος – κιθάρα

15 χρόνια «48 ώρες»! Πόσο έχετε αλλάξει από την αρχή της καριέρας σας;

Βαγγέλης: Πολύ και καθόλου. Καθώς τα χρόνια περνούν και οι εμπειρίες καλές και κακές μαζεύονται τις χρησιμοποιούμε για να εμπλουτίσουμε το χαρακτήρα και τις μεθόδους μας. Τα βασικά χαρακτηριστικά του καθένα όμως μένουν αναλλοίωτα.

Ιάσονας: Εγώ ανακάλυψα ολοκληρωτικά τον εαυτό μου. Απέκτησα γιγάντια υπομονή, και επιμονή που δεν γνώριζα ότι κατέχω και έμαθα να μη το βάζω κάτω παρά τις προσωπικές υποχωρήσεις. Ο λόγος πιθανότατα είναι ότι η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων είναι η δυσκολότερη συμβίωση που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ και ταυτόχρονα η πιο επιτυχημένη.

Έχετε συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου! Ξεχωρίζετε κάποια συνεργασία;

Πάνος: Ναι, είμαστε τυχεροί να χαίρουμε της εκτίμησης της πλειοψηφίας των συναδέλφων μας. Οι συνεργασίες μας, είναι ξεχωριστές μία προς μία, γιατί μας δίνουν την οπτική γωνία του κάθε καλλιτέχνη που συνεργαζόμαστε. Με τη Δέσποινα Βανδή ήταν πολύ σημαντική συνεργασία, ως η πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε με καλλιτέχνη μεγάλης δημοφιλίας. Με τον Αντώνη Ρέμο επίσης, με φοβερές αναμνήσεις από τη Θεσσαλονίκη. Με τον Νότη Σφακιανάκη έχουμε συνεργαστεί 3 φορές. Με την Πέγκυ Ζήνα και τον Τάκη Ζαχαράτο σε ένα πρόγραμμα που είχε και έντονο το θεατρικό στοιχείο. Κάθε συνεργασία είχε και κάτι καινούργιο.

Αν είχατε μόλις 48 ώρες για να πραγματοποιήσετε τα πιο τρελά σας όνειρα, ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα κάνατε;

Πάνος: Θα διοργάνωνα μια μεγάλη συναυλία/festival διάρκειας 48 ωρών με μπάντες και τραγουδιστές από Ελλάδα και εξωτερικό. Όλα τα έσοδα θα πήγαιναν σε παιδιά με σοβαρά θέματα υγείας.

Φίλιππος: Θα διοργάνωνα μια συναυλία με την μπάντα με φόντο το Βόρειο Σέλας.

Βαγγέλης: Θα τραγουδούσα μαζί με έναν street musician στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Ιάσονας: Θα περνούσα ένα διήμερο με τον μπαμπά μου.

Βασίλης: Θα αφιέρωνα 48 ώρες χωρίς ύπνο σε πριβέ συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω. Οπως ο Michael Jordan, Alain Ducasse, Sam Κolder, Bill Gage και πολλοί άλλοι.

Πώς σας ήρθε η ιδέα να μετατρέψετε το Βεάκειο θέατρο σε μια μεγάλη παραλία;

Βαγγέλης: Θέλαμε να δώσουμε το χαρακτήρα των καλοκαιρινών συναυλιών μας και μέσα στον Πειραιά. Έτσι κι αλλιώς ζητάμε συχνά μέσα στο live μας από τον κόσμο να κλείσει τα μάτια, να σηκώσει τα χέρια ψηλά και να αφήσει το μυαλό του να «ταξιδέψει» μέσα από τα τραγούδια μας. Έτσι λοιπόν 29 Ιουνίου λίγο πριν τις διακοπές, μαζευόμαστε με τους φίλους μας και αποβάλλουμε το άγχος της χρονιάς μπαίνοντας σε κλίμα διακοπών.

Τι να περιμένουμε από τη συναυλία σας στις 29 Ιουνίου στο Βεάκειο θέατρο;

Βαγγέλης: Να τα δώσουμε όλα στη σκηνή, ή μάλλον στην άμμο!

Φίλιππος: Η μπάντα ειναι γνωστή για το γεγονός οτι μπορεί να ξεκινήσει ένα πάρτυ σε οποιασδήποτε περίσταση, χωρίς να αφήσει σε κανέναν περιθώριο αντίδρασης για κάτι διαφορετικό. Στις 29 Ιουνίου κλείνουμε 15 χρόνια ζωής, έτσι αποφασίσαμε να οργανώσουμε ένα πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο σε εμάς αλλά κυρίως σε όλους τους φίλους που μας υποστηρίζουν αυτά τα 15 χρόνια. Φέρτε λοιπόν το κορμί σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς… Καλού κακού φέρτε και καμιά ρακέτα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Πείτε μας ο καθένας ξεχωριστά ποιο είναι το τραγούδι που πιστεύει ότι είναι το trademark της μπάντας!

Βασίλης: Δεν έχει γραφτεί ακόμη…

Ιάσονας: Το «Γουστάρω Να Χορεύω». Ξεκίνησε σαν πλάκα στη Θεσσαλονίκη το 2010 και κατέληξε να είναι το peak του προγράμματος μας.

Φίλιππος: Συμφωνώ. Το «Γουστάρω Να Χορεύω».

Βαγγέλης: Το «Μια Καινούργια Αρχή», γιατί είναι ένα τραγούδι στο οποίο τα έχουμε κάνει όλα μόνοι μας. Στίχους, μουσική, μουσική παραγωγή, γύρισμα βίντεο κλιπ, σκηνοθεσία, σενάριο, μοντάζ. Όλα!!

Πάνος: Θα είναι το επόμενο!

Περισσότερα για το LIVE:

Μπορείτε να φανταστείτε το Βεάκειο θέατρο σαν ένα beach bar;

Φανταστείτε μια αμμουδιά με φοίνικες και ξαπλώστρες γύρω από μια πισίνα. Και δίπλα ένα beach bar με δροσερά cocktails! Όλα αυτά θα στηθούν μπροστά από τη σκηνή του Βεάκειου, όπου το πιο δυνατό live party συγκρότημα της χώρας θα γιορτάσει με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο, τα 15 χρόνια παρουσίας του, φέρνοντας στην καρδιά του Πειραιά την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα live τους για τα οποία έχουν αποκτήσει μια μοναδική φήμη.

Ένα live με δεκάδες γνωστά ελληνικά και αγγλόφωνα τραγούδια, χωρίς όρια και περιορισμούς, επιλεγμένα για ένα μόνο σκοπό: να κάνουν όλο το θέατρο να χορέψει. Δίπλα στα κλασικά τραγούδια που επέλεξαν, θα ερμηνεύσουν και επιλογές από την δική τους δισκογραφία.

Το συγκρότημα φαινόμενο, που μετρά 1700 ζωντανές εμφανίσεις, πάνω από 270 τηλεοπτικές εμφανίσεις και συνεργασίες με μεγάλους τραγουδιστές όπως οι Α. Βίσση, Σ. Ρουβάς, Μ. Χατζηγιάννης, Α. Ρέμος, Ε. Παπαρίζου, Δ. Βανδή, Α. Πρωτοψάλτη , Σ. Κραουνάκης, Γ. Ζουγανέλης , Β. Καρράς, Γ. Μαζωνάκης, έρχεται στη σκηνή του Βεάκειου για το πιο ξεφαντωτικό, διασκεδαστικό και feelgood party του καλοκαιριού.

Δεν έχετε παρά να φορέσετε το μαγιό σας και να βρεθείτε στο ειδικά διαμορφωμένο Βεάκειο, την Παρασκευή 29 Ιουνίου, για το πιο σούπερ καλοκαιρινό party, με πρωταγωνιστές τους 48 Ores και καλεσμένη την Lukia στα φωνητικά. Ένα party που θα θυμάστε για καιρό!

Ωρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Παραγωγή: Αrt tc

Προπώληση: Viva.gr – Ταμεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ( τηλ : 2104143310 ), Kremlino (τηλ: 2104100010)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;