Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Οι οπαδοί της Ιαπωνίας και της Σενεγάλης είναι παράδειγμα προς μίμηση!
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Στο Twitter έγινε χαμός!

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 έχουμε δει πολλά!

Το φετινό Μουντιάλ έχει τα πάντα! Ανατροπές, τρελαμένους οπαδούς, οπαδούς φτιαγμένους από χαρτόνι αλλά και οπαδούς που διαθέτουν συνείδηση και είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 διεξάγονται αγώνες σε 11 διαφορετικά γήπεδα της Ρωσίας και οι οπαδοί προσπαθούν να ακολουθήσουν την ομάδα που αγαπούν έχοντας μαζί τους σνακς και αναψυκτικά που μπορούν να απολαύσουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Αλλά πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν τα σκουπίδια πίσω τους και δεν τους νοιάζει καθόλου για την καθαριότητα του χώρου.

Μάθε και άλλα νέα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Αυτό όμως δεν ισχύει για τους οπαδούς της Ιαπωνίας και της Σενεγάλης, αφού απέδειξαν πως όταν κάπιος θέλει μπορεί να κάνει το χώρο πιο καθαρό και να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο.

Στο Twitter γίνεται χαμός με αυτό που έκαναν οι οπαδοί της Εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας και της Σενεγάλης. Πολλοί ήταν αυτοί που πήραν μια σακούλα σκουπιδιών και ξεκίνησαν να μαζεύουν τα σκουπίδια που άφησαν πίσω άλλοι και δημοσίευσαν στους λογαριασμούς διάφορα στιγμιότυπα. Αμέσως τα βίντεο έγιναν viral και ο κόσμος του Twitter δε σταματούσε να αναφέρει πως οι οπαδοί είναι παράδειγμα προς μίμηση και πως όλοι θα έπρεπε να έχουν τέτοια συμπεριφορά στο γήπεδο.

Η ιστορία ξεκίνησε μετά τη θεαματική νίκη που πέτυχε η Ιαπωνία ενάντια στην Κολομβία. Οι οπαδοί της ήταν ενθουσιασμένοι αλλά ιαι εξαιρετικά προετοιμασμένοι αφού μετά τη λήξη του αγώνα έβγαλαν τις σακούλες από τις τσάντες τους και ξεκίνησαν να μαζεύουν τα σκουπίδια που υπήρχαν στο χώρο. Το παράδειγμα τους έπειτα ακολούθησαν οι Σενεγαλέζοι και όπως φαίνεται δε θα σταματήσει εκεί.

Μπράβο στους οπαδούς που έκαναν αυτή την κίνηση και ελπίζουμε να παραδειγματιστούν και άλλοι από αυτό!

Δες το βίντεο:

 

Δες και αυτό: Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: 8 τρόποι για να την παλέψεις όταν βλέπει το αγόρι σου Μουντιάλ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
0'
38 - 30
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;