Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: 8 τρόποι για να την παλέψεις όταν βλέπει το αγόρι σου Μουντιάλ!
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Κορίτσια όλα καλα!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι άνδρες του πλανήτη έχουν μέχρι τις 15 Ιουλίου δουλειά να κάνουν !

Τι γίνεται όμως με τα κορίτσια;

Όλες οι γυναίκες περνούν δύσκολα όταν ξεκινά το Μουντιάλ αλλά και γενικότερα καθώς οι μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλουν να βλέπουν οι άνδρες στις οθόνες τους. Κορίτσια, κουράγιο! Θα επιστρέψει σύντομα κοντά σας…

Η στρογγυλή θεά είναι υπέυθυνη για τον «χωρισμό» πολλών ζευγαριών αλλά δεν είναι κάτι που δε μπορείς να υπερνικήσεις και μάλιστα, θα μάθεις πράγματα αν ασχοληθείς λιγάκη! Μην είσαι αρνητική!

Μάθε όλα τα νέα για το Παγκόσμιο Κύπελλο εδώ! 

Αν το αγόρι σου είναι κολλημένος με τη μπάλα και δε ξέρεις τι να κάνεις, τότε τσέκαρε αυτούς τους τρόπους για να την παλέψεις:

1.Βγες με τις κολλητές σου και πήγαινε όπου σε βγάλει η καρδιά σου! Δε θα κάτσεις να σκάσεις επειδή δεν πέτυχε γκολ ο Μέσι (ποδοσφαιριστής της Αργεντινής).

2.Πήγαινε για μασάζ! Θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστείς.

3.Μην γκρινιάξεις και προσπάθησε να καθίσεις δίπλα του και να μάθεις.

4.Διάβασε για τους παίκτες και δες ποιοι είναι. Υπάρχουν ορισμένοι που είναι άξιοι ποροσχής. Παραδείγματος χάρη ο Σάμι Κεντίρα που αγωνίζεται με την Εθνική Γερμανίας.

5.Πήγαινε γυμναστήριο και «χτίσε» κορμί. Μόλις τελειώσει το Μουντιάλ θα μείνει άναυδος με το κορμί που έχεις δημιουργήσει.

6.Ξεκίνα να ανακαλύπτεις καινούργιες συνατγές μαγειρικής και δημιούργησε στην κουζίνα. Μπορείς να του δώσεις να δοκιμάσει κατά τη διάρκεια των αγώνων και σίγουρα θα τον εντυπωσιάσεις.

7.Οι άνδρες είναι πολύ αστείοι όταν βλέπουν μπάλα. Οπότε μπορείς άνετα να καταγράψεις τι κάνει και τι λέει και να γελάσεις με τη ψυχή σου.

8.Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 μπορεί να είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεκινήσεις τα παιχνίδια με τον σύντροφο σου. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και ξεκίνα την αποπλάνηση.

Δες και αυτό: Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Η ανατομία της στρογγυλής θεάς! Τι διαφορετικό έχει η μπάλα του Μουντιάλ; (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;