Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Η Εθνική Αγγλίας κάνει μια κίνηση που αξίζει χειροκρότημα!
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Μπράβο στα αγόρια!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 διεξάγεται στη Ρωσία και μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλά.

Η Εθνική Γερμανίας αποκλείστηκε, η Αργεντινή δεν τα πήγφε και ιδιαίτερα καλά ενώ και η Ισπανία δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο. Εκτός από απογοητευτικές στιγμές έχουμε δει και πολλές όμορφες στιγμές.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους Ιάπωνες και τους Σενεγαλέζους που μάζευαν τα σκουπίδια που πετάχθηκαν κατά της διάρκεια των αγώνων; Ή τις αστείες στιγμές στην κάμερα όπου οι δημοσιογράφοι δέχονται φιλάκια από τους οπαδούς.

Οι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας αποφάσισαν να κάνουν μια όμορφη κίνηση και θέλουν τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν από τους αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 θα τα δωρίσουν σε φιλανθρωπίες. Πολλοί παίκτες θεωρούν πως δε θα έπρεπε να πληρώνονται επειδή εκπροσωπούν τη χώρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και πιστεύουν πως τα χρήματα θα είναι πιο χρήσιμα στα χέρια ανθρώπων που τα έχουν ανάγκη.

Η κίνηση αυτή δεν είναι άγνωστη σε κάποιους ανθρώπους, καθώς γαι αρκετά χρόνια οι παίκτες φροντίζουν να δίνουν ποσά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και συλλόγους αθλητισμού με σκοπό να μπουν τα παιδιά στον αθλητισμό και να διαπρέψουν.

Δες το tweet που δημοσιεύτηκε:

 

Δες και αυτό: Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Υπάρχει λόγος για την ακραία συμπεριφορά του Μαραντόνα και μόλις τον μάθαμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;