Survivor 2018 ΝΙΚΗΤΗΣ: Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε το μεγάλο έπαθλο!
O Survivor 2018 ΝΙΚΗΤΗΣ είναι...

Ο Survivor 2018 ΝΙΚΗΤΗΣ βγήκε και η αγωνία παικτών και κοινού τελείωσε!

Ο τελικός του Survivor 2018 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αλλά και ανατροπές, αφού άγνωστοι εισέβαλαν στο άλσος Βεϊκου και προκάλεσαν μια μικρή αναστάτωση στο χώρο αλλά έπειτα όλα κύλησαν «ρολόι».

Ο Survivor 2018 ΝΙΚΗΤΗΣ ανακοινώθηκε μετά από ώρα καθώς, όπως κάθε τελικός που απασχολεί τον κόσμο, έτσι και αυτός, έδειξε πολλές στιγμές των παικτών από την αρχή τους στο παιχνίδι, συγκινήσεις, δύσκολες καταστάσεις αλλά και πως ήταν η ψυχολογία των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

Μάθε τα πάντα για το Survivor 2018 εδώ! 

Οι παίκτες των  «Μαχητών» και των «Διασήμων» βρέθηκαν στο πλατό που στήθηκε στο άλσος Βεϊκου και παρακολούθησαν από κοντά όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι, θυμήθηκαν στιγμές και εξέφρασαν την αγωνία τους για το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, πολλοί έδειξαν μέσω social media την προτίμηση τους, όπως ο Στέλιος Κρητικός που ανήρτησε φωτογραφία στο Instagram με την Κατερίνα Δαλάκα.

Οι πόρτες άνοιξαν λίγο πριν τις 21:00 και ο κόσμος που βρισκόταν έξω από το άλσος είδε από κοντά όλους τους παίκτες του αγαπημένου του παιχνιδιού και φωτογραφήθηκαν ενώ τα social media πήραν φωτιά. Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε το κοινό και όταν ανακοίνωσε την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα, ο κόσμος δε σταμάτησε να φωνάζει το όνομα της ενώ και ο Ηλίας Γκότσης άκουσε το όνομα του αρκετές φορές.

Είδαμε πολλά στιγμιότυπα από τις στιγμές όλων των παικτών στο παιχνίδι ενώ η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε το λόγο που μπήκε στο παιχνίδι και κατάφερε να συγκινήσει πολύ κόσμο, λέγοντας:

«Σίγουρα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα το έχουν κατακρίνει αυτό το πράγμα και θα λένε “μια αθλήτρια εν ενεργεία πώς πήρε την απόφαση να σταματήσει το όνειρό της και να μπει στο παιχνίδι;”. Το ρίσκαρα και υπάρχει λόγος που μπήκα εδώ.Υπάρχει λόγος γιατί δεν υπάρχει βοήθεια δυστυχώς από το κράτος στους αθλητές. Και μέσα από το παιχνίδι έχω κερδίσει πολλά πράγματα, σίγουρα υπάρχουν εταιρίες που με έχουν στηρίξει και πιστεύω ότι θα υπάρξουν κι άλλοι άνθρωποι που θα με βοηθήσουν να πετύχω το όνειρό μου. Το όνειρό μου είναι να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020».

Μετά από μεγάλη αγωνία και πολλές ανατροπές, ο Survivor 2018 ΝΙΚΗΤΗΣ είναι o Ηλίας Γκότσης και κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Δες στιγμιότυπα από τον τελικό: 

Καλή επιτυχία κοριτσάρα μου ? Survivors 2018 #survivor #survivor2018 #pamekaterinio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Kritikos (@stelioskritikos) στις

Έξι μήνες γεμάτοι έπαθλα, το αποψινό όμως θα είναι το μεγαλύτερο όλων ??? #BigFinal #SurvivorGR @skaitv.gr #SkaitvGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Boys just wanna have fun? #SurvivorGR #SkaitvGR @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
8'
56 - 61
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;