Το προσωπικό της βασίλισσας έκανε λάθος και φαίνεται στη φωτογραφία!
Κοκκίνησαν από τη ντροπή τους!

O Donald Trump βρέθηκε στην Αγγλία, μίλησε με την Τερέζα Μέι (πρωθυπουργό της χώρας) και φυσικά ήπιε τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ!

Ο πρόεδρος των Η.Π.Α, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Αγγλία με σκοπό να συζητήσει με την πρωθυπουργό για διάφορα θέματα που αφορούν τις σχέσεις Αγγλίας-Αμερικής, στρατιωτικά θέματα αλλά και θέματα που αφορούν την τρομοκρατία που πλήττει τον πλανήτη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Trump πέταξε τις ατακούλες του με διάφορες δηλώσεις του, καθώς υποστήριξε έντονα σε συνέντευξη του στη βρετανική Sun, τον Μπόρις Τζόνσον, λέγοντας πως θα ήταν εξαιρετικός πρωθυπουργός ενώ όταν βρέθηκε με τη βασίλισσα δεν υποκλίθηκε, ούτε έκανε κάποιες από τις κινήσεις που προβλέπει το πρωτόκολλο. Φωτογραφία όμως έβγαλε!

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα διεθνή μέσα, έκανε το προσωπικό της βασίλισσας, να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς φαίνεται στην άκρη ένα μπολ από τα οποίο πίνουν τα σκυλάκια της βασίλισσας νερό! Το προσωπικό είδε το λάθος και σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, προσπάθησαν να μην επαναλάβουν το ίδιο λάθος και υπήρξε μια μικρή επίπληξη, διότι δεν ήταν προσεκτικοί!

Δες τη φωτογραφία και κοίτα κάτω δεξιά από την πλευρά του Trump: 

Δες και αυτό: Ξέχνα τα φλαμίνγκο και τους ανανάδες γιατί ο Trump έγινε… φουσκωτό! (photo)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;