Mr.Bean: Για μια ακόμη φορά τον... πέθαναν!
Mr.Bean περιμένω να πάρεις θέση!

Για μια ακόμη φορά ο Mr.Bean είναι ορωταγωνιστής στα τα Fake news, τα οποία  κάνουν την «επανάσταση» τους και μας υπενθυμίζουν πως πρέπει πρώτα να ψάχνουμε καλά αυτά που μαθαίνουμε και έπειτα να τα πιστεύουμε.

Ο λατρεμένος σε όλους, Mr.Bean, ή αλλιώς Rowan Atkinson, φιγουράρει στις ιστοσελίδες γνωστών μέσων μαζικής ενημέρωσης και όχι για καλό λόγο. Κάποιοι αποφάσιασαν να επαναφέρουν στο προσκήνιο τον «υποτιθέμενο» θάνατο του μέσω hoax και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως ο αγαπημένος ηθοποιός δεν είναι ανάμεσα μας πλέον.

Το 2016 είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ η ψεύτικη είδηση του θανάτου του αλλά ο Mr.Bean ήταν υγιέστατος και απολάμβανε τη ζωή του αλλά και τα stories που είχαν στηθεί γύρω από το όνομα του. Αυτή τη φορά, κάποιος χρήστης του Facebook επανέφερε την είδηση και μάλιστα το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς όρισε ως ημερομηνίνα θανάτου του την 17η Ιουλίου του 2018. Επίσης ανέφερε πως ο ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή εξαιτίας αυτοκινητιστικού δυστυχήματος καο πως πέθανε ακαριαία. Η είδηση συγκλόνισε για μια ακόμη φορά τα social media και οι χρήστες έκαναν αναρτήσεις όπου τον αποχαιρετούσαν, αλλά μετά παό λίγη ώρα κατάλαβαν πως πρόκειται για ψέμα και απέσυραν κάθε post!

Μέχρι στιγμής αυτό που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα είναι πως ο Mr.Bean (δε γίνεται να τον αποκαλέσουμε αλλιώς), είναι μια χαρά και βασιλεύει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1