Φωτιά στην Αττική: Το Facebook ενεργοποίησε υπηρεσία έκτακτης ενημέρωσης
Η φωτιά στην Αττική έχει «κινητοποιήσει» τους πάντες και τα πάντα!

Εθνική τραγωδία η φωτιά στην Αττική.

Από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (23/7/20128), οι ελληνικές αρχές κινητοποιήθηκαν για τη μεγάλη φωτιά στην Αττική και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από τη μεγάλη τραγωδία που έχει καταφέρει να απασχολήσει ακόμη και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σε κάθε μεγάλο, τραγικό γεγονός τα social media επιστρατεύονται καθώς είναι αυτά που μπορούν να παρέχουν άμεση ενημέρωση και είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Facebook ενεργοποίησε υπηρεσία έκτακτης ενημέρωσης που αφορά τη μεγάλη φωτιά στην Αττική και προβάλλει εικόνες από τις καταστροφές, ενώ πολλοί μπορούν να δηλώσουν αν είναι καλά στην τοποθεσία που βρίσκονται.

Στη σελίδα μπορούν να γίνουν δωρεές και να ειδοποιήσουν όσοι βρίσκονται στις κοντινές περιοχές. Μέσω της υπηρεσία που ενεργοποιήθηκε θα μπορεί επίσης το κοινό να ενημερώνεται για την εξέλιξη της τραγωδίας αλλά και να μαθαίνει για νέα που αφορούν τις περιοχές που έχουν πληγεί.

Είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες καταστάσεις να προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε ενωμένοι και να διατηρήσουμε τη ψυχαριμία μας, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πραγματικά την ανάγκη για βοήθεια.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί 50 νεκροί και οι τραυματίες ανέρχονται στους 156. Οι αρχές κάνουν ότι καλύτερο μπορούν να βοηθήσουν τον κόσμο ενώ έχουν επιστρατευτεί και βατραχάνθρωποι για να εντοπίσουν πιθανούς αγνοούμενος σε διάφορες περιοχές όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.

Αυτές είναι κάποιες από τις εικόνες που μπορεί να βρει κάποιος στην σελίδα που δημιουργήθηκε:

Δες και αυτό: Φωτιά στην Αττική: Τούρκος δημοσιογράφος καταγράφει από τον αέρα τις φωτιές! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;