Κωστής Μαραβέγιας: Σημαντική προσφορά για τους πληγέντες από τις φωτιές!
Μπράβο! Ας κινητοποιηθούν κι άλλοι!

Στα πλαίσια της κινητοποίησης για τη βοήθεια των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, πολλοί ήταν οι διάσημοι Έλληνες που μέσω των λογαριασμών τους στα social media βοήθησαν στην εξάπλωση της πληροφορίας για το πότε και που ακριβώς γίνεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους που επιβίωσαν από τις πυρκαγιές.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη. Σχεδόν ανέλπιστη. Αλλά η προσπάθεια δε σταματά εδώ, αφού υπάρχει ακόμα ανάγκη για αίμα, για οικονομική υποστήριξη και φυσικά για εθελοντές.

Ο Κωστής Μαραβέγιας με ανάρτησή του στο Instagram, ανακοινώνει μία σημαντική προσφορά για τους πληγέντες.

Δήμος Ραφήνας: Όχι άλλα τρόφιμα – Επείγουσα ανάγκη για χέρια!

«Αγαπημένοι μου τα έσοδα και των τριών αναβληθεισών συναυλιών με νέες ημερομηνίες στη Ρόδο 2/8, Λουτράκι 17/8 και Χαλκίδα 30/8 θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συνανθρώπων μας ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν. Ευχή να μην μας ξαναβρεί τέτοια συμφορά, καμία πια ολιγωρία και καθυστέρηση σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα αλλά και απαίτηση πια από την Πολιτεία, κανένα καμένο δέντρο να μην μετατραπεί σε τούβλο και μπετόν. Πενθούμε για τον φριχτό τρόπο που έφυγαν φίλοι, συμπολίτες, συνάνθρωποί μας από δίπλα μας».

Αγαπημένοι μου τα έσοδα και των τριών αναβληθεισών συναυλιών με νέες ημερομηνίες στη Ρόδο 2/8, Λουτράκι 17/8 και Χαλκίδα 30/8 θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συνανθρώπων μας ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν. Ευχή να μην μας ξαναβρεί τέτοια συμφορά, καμία πια ολιγωρία και καθυστέρηση σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα αλλά και απαίτηση πια από την Πολιτεία, κανένα καμένο δέντρο να μην μετατραπεί σε τούβλο και μπετόν. Πενθούμε για τον φριχτό τρόπο που έφυγαν φίλοι, συμπολίτες, συνάνθρωποί μας από δίπλα μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;