Μήνυμα προς τους 'Ελληνες στο πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας Cumhuriyet
«Μοιραζόμαστε τον πόνο σας»...

Η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet στέλνει το δικό της μήνυμα στον ελληνικό λαό!

Η μεγάλη φωτιά στην Αττική προκάλεσε ανπανόρθωτες ζημιές και δυστυχώς έχασαν πολλοί άθρωποι της ζωή τους, δημιουργώνοντας μια νέα τραγωδία στην Ελλάδα και προκαλώντας παγκόσμια θλίψη.

Ο πρωθυπουργός, κ.Αλέξης Τσίπρας είχε χθες το μεσημέρι, τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπου συνομίλησαν για την τραγική στιγμή που έπληξε την Αττική. Ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε πως η χώρα του είναι στο πλευρό της Ελλάδας και ο λαός στη γείτονα χώρα έδειξε την αλληλεγγύη του μέσω των social media με συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης.

Η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet (Τζουμχουριέτ) στο σημερινό της εξώφυλλο στέλνει το δικό της μήνυμα στον ελληνικό λαό, στα ελληνικά και με ένας εκτενές άρθρο εκφράζει τη συμπάσταση της στους Έλληνες. Η Cumhuriyet είναι μια από τις παλαιότερες εφημερίδες στην Τουρκία και καθημερινά ενημερώνει τον κόσμο για όλα συμβαίνουν στον κόσμο.

Και η εφημερίδα «Havadis» στα Κατεχόμενα εκφράζει το δικό της μήνυμα στο πρωτοσέλιδο της, πάλι στα ελληνικά. Συγκεκριμένα γράφει «Ο πόνος σας acimizdir» δηλαδή «Ο πόνος σας πόνος μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;