Φωτιά στην Αττική: Όταν η νεολαία αναλαμβάνει δράση!
Τεράστια κινητοποίηση για τη φωτιά στην Αττική!

Η μεγάλη φωτιά στην Αττική κινητοποίησε τους πάντες και δεν είναι λίγοι οι πολίτες που έσπευσαν να δώσουν βοήθεια στους πληγέντες της τεράστιας τραγωδίας.

Τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και άλλα πράγματα μαζεύτηκαν και ακόμη συλλέγονται, από διάφορες τοποθεσίες στην Ελλάδα με σκοπό να σταλούν στους πυροπαθείς αλλά και σε ειδικά κέντρα που έχουν δημιουργθεί.

Η φωτιά στην Αττική ήταν αυτή που έφερε όλους τους πολίτες «κοντά» (δυστυχώς) και δεν ήταν λίγοι οι νέοι που θέλησαν με το δικό τους τρόπους να δείξουν τη συμπαράσταση τους.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Facebook, μπορείς να δεις νέους ανθρώπους να αναλαμβάνουν δράση, να είναι αφοσιωμένοι στην αλυσίδα που έχουν δημιουργήσει και να μεταφέρουν τα πράγματα. Η λέξη «συγχαρητήρια» είναι λίγη και δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που δείχνουν πως όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα… Μακάρι να μη χρειαστεί να ξανασυμβεί τέτοια καταστροφή για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στον κόσμο.

Πολλές είναι οι εικόνες που δημοσιεύονται στα social media και δεν είναι λίγοι οι χρήστες που στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης σε όλους όσους έχουν πληεί από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική.

Η λεζάντα που συνοδεύει το συγκεκριμένο βίντεο αναφέρει:

«Μή γελιέστε…
Και σ’ αυτά τα παιδιά αρέσει η θάλασσα! Κι αυτά τα παιδιά θα ήθελαν να γιορτάσουν σε κάποιο θερινό μαγαζί τα σημερινά τους γενέθλια! Και κάποια απ’ αυτά ίσως παραμέλησαν ν’ αναδημοσιεύσουν φωτογραφίες καμμένων σωρών συνοδευόμενες από λυπημένες κίτρινες φατσούλες».

Πολλοί εθελοντές έχουν συγκεντρωθεί σε διάφορα σημεία της Αττικής για να βοηθήσουν και αν θες και εσύ να συμμετάσχεις πάτα εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;