Λύρειο Ίδρυμα: Η Motor Oil αναλαμβάνει την απόκατάστασή του!
Το Λύρειο Ίδρυμα θα αποκαταστήσει τις ζημιές του με τη συμβολή της Motor Oil!

Το Λύρειο Ίδρυμα που βρίσκεται στην Ανατολική Αττική, φιλοξενούσε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα 65 παιδιά, τα οποία ευτυχώς πρόλαβαν με έγκαιρη εκκένωση του κτιριού, να σωθούν από την φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή. Ωστόσο καταστράφηκε ολοσχερώς αφήνοντας τα παιδιά που φιλοξενούσε, χωρίς στέγη.

Η Motor Oil λοιπόν, που ανήκει στον Όμιλο Βαρδινογιάννη, ανακοινώθηκε πως θα αναλάβει την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το Λύρειο Ίδρυμα. Θα ανακατασκευάσει τα κτίσματα, θα αντικαταστήσει τα οχήματα που καταστράφηκαν και θα συμβάλλει στην ανάπλαση του εξωτερικού χώρου.

Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε ένα μήνυμα που πρέπει να διαβάσεις!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Μότορ Όιλ Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε., αναφέρει:

«Η Μότορ Όιλ Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε. επιθυμώντας να συμβάλει στην αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών της πυρκαγιάς που έπληξε περιοχές της Ανατολικής Αττικής και σε συνεννόηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος, προχωρά στην άμεση αποκατάσταση ζημιών που υπέστη αυτό.

Συγκεκριμένα η εταιρεία θα αναλάβει την ανακατασκευή κτισμάτων που καταστράφηκαν από τη φωτιά όπως του ξενώνα κατοικίας των παιδιών, του οικήματος υποδοχής και διημέρευσης, του οικήματος λογιστηρίου και κοινωνικής πρόνοιας καθώς και της αποθήκης τροφίμων.

Επιπρόσθετα, θα αντικαταστήσει οχήματα που καταστράφηκαν τα οποία απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των παιδιών του Ιδρύματος.

Τέλος, θα συμβάλει στην ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Ιδρύματος.

Στόχος μας είναι η προσφορά μας να βοηθήσει έτσι ώστε το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα να καταφέρει να συνεχίσει το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί για τα παιδιά της χώρας μας.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;