5 συνήθειες που έχεις και καταστρέφουν την ερωτική σου διάθεση
Οι συνήθειες είναι για να αλλάζουν... Ειδικά αν επηρεάζουν την όρεξή σου για σεξ!

Είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν καταστροφικά την διάθεσή σου για σεξ. Στο χέρι σου είναι όμως να τους βάλεις φρένο όσο είναι καιρός και να ανεβάσεις και πάλι τη λίμπιντο στα ύψη.

Κακή διατροφή

Πέρα από το κακό που κάνει στη σιλουέτα σου, το junk food μπορεί να καταστρέψει και την ερωτική σου ζωή. Τα κορεσμένα λιπαρά εμποδίζουν τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, πράγμα που σημαίνει πως το να “ανάψουν τα αίματα” είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Τώρα έχεις έναν ακόμα λόγο για να αρχίσεις να τρως πιο σωστά.

Είσαι αφυδατωμένος

Αν δεν πίνεις αρκετό νερό, ο οργανισμός σου αφυδατώνεται. Το αποτέλεσμα; Πονοκέφαλοι, κολπική ξηρότητα και κακή αναπνοή. Και η όρεξη για σεξ; Το ‘σκασε απ’ το παράθυρο!

Τρως πολύ κρέας ή ψάρι

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν αναφέρουν πως τα συντηρητικά που μπαίνουν στο κρέας και το ψάρι μπορούν να μειώσουν δραματικά την όρεξη για σεξ στις γυναίκες.

Τρως πολλή ζάχαρη πριν το σεξ

Μπορεί η σοκολάτα να σου αρέσει, όμως, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του σεξ καθώς στέλνει την λίμπιντο αδιάβαστη. Συγκεκριμένα, η ζάχαρη αυξάνει ραγδαία τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, επιδρώντας αρνητικά στην σεξουαλική επίδοση.

Δεν κοιμάσαι αρκετά

Σύμφωνε με έρευνα που έγινε από ερευνητές του πανεπιστημίου του Σικάγο το 2011, η έλλεηψη ύπνου συνδέεται με την μείωση της τεστοστερόνης στους άνδρες, πράγμα που σημαίνει μειωμένη σεξουαλική διάθεση.

Δες κι αυτό: Πόσο πρέπει τελικά να διαρκεί το σεξ; Οι ειδικοί μας απαντούν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;