8+1 tips για εσένα που ετοιμάζεσαι να πας για camping
Ακουλούθησέ τα και ετοιμάσου για τις καλύτερες διακοπές της ζωής σου!

Το camping είναι η ιδανική επιλογή αν θες να κάνεις διακοπές που θα σου μείνουν αξέχαστες. Άσε που θα γλιτώσεις πολλά χρήματα που θα έδινες για τη διαμονή. Μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

Επειδή όμως το camping έχει συγκεκριμένες “δυσκολίες”, μη νομίζεις ότι θα ρίξεις απλά ένα σακίδιο στην πλάτη και θα φύγεις στο άγνωστο, θέλει οργάνωση η φάση για να μη βρεθείς εξ’ απροόπτου.

Δώσε βάση λοιπόν:

1. Επένδυσε στα μαγιό

Συνήθως τα camping στα νησιά βρίσκονται δίπλα στην παραλία, κι αν κάνεις ελεύθερο τότε η σκηνή σου βρίσκεται ΣΤΗΝ παραλία. Όπως καταλαβαίνεις τον περισσότερο καιρό των διακοπών θα τον περάσεις φορώντας το μαγιό σου.

Οπότε πάρε μαζί σου κάποια ρούχα για τις βραδινές βόλτες στο νησί, αλλά μην υπερβάλλεις. Τσάμπα θα κουβαλάς.

2. ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΑ

Δεν ξέρω πως να σε προειδοποιήσω αρκετά. Καλοκαιρινό βράδυ και τα κουνούπια κάνουν πάρτυ! Αν τώρα υπολογίσεις ότι βρίσκεσαι στη φύση με φουλ δέντρα γύρω σου, καταλαβαίνεις τι χαμός γίνεται.

Πάρε σπρέι, φιδάκια και κρέμα για τα τσιμπήματα γιατί μη γελιέσαι… Πας στη μάχη!

3. Πρόσεξε που θα στήσεις τη σκηνή

Το μόνο κακό με το camping και το να μένεις σε σκηνή το καλοκαίρι είναι… ο ήλιος. Άμα στήσεις σε σημείο που το πρωί το χτυπάει ο ήλιος, θα καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή. Η σκηνή θα γίνεται αμέσως φούρνος και δε μπορείς να κοιμηθείς όσο θες.

Για να τα αποφύγεις αυτά, φρόντισε να βρεις ένα σημείο που τουλάχιστον το πρωί, δε το βλέπει ο ήλιος. Και θα είσαι άρχοντας.

4. Πάρε μαζί σου έξτρα πασσαλάκια

Ειδικά αν πρόκειται να μείνεις για αρκετές μέρες. Μπορεί να φυσήξει ο αέρας και αν δεν έχεις καρφώσει καλά και λοξά τα πασσαλάκια στο έδαφος, και να σου πάρει τη σκηνή και να χάσεις τα πασσαλάκια. Φρόντισε λοιπόν να έχεις μερικά καβάτζα για παν ενδεχόμενο.

5. Φως για το βράδυ

Οι περισσότεροι το ξεχνούν όταν ξεκινούν για το camping, αλλά το να έχεις τρόπο να δεις το βράδυ είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί δεν ξέρεις τι θα χρειαστείς. Ένα φαναράκι και ένας φακός κεφαλής θα σε σώσουν.

Ο φακός είναι καλύτερο να μπαίνει στο κεφάλι, γιατί σου αφήνει ελεύθερα τα χέρια.

6. Υπνόσακος και υπόστρωμα

Μην νομίζεις ότι θα καταφέρεις να κοιμηθείς καλά χωρίς κάποιο από τα δύο. Και αν θες τη γνώμη μου, πάρε και ένα μικρό μαξιλαράκι μαζί για να μην σε πονέσει ο αυχένας σου.

7. Φορητό ψυγειάκι

Αργά το βράδυ που όλα θα είναι κλειστά και εσύ σκας από τη ζέστη, θα μπορείς να έχεις κρύο νερό.

Επίσης αν αράζετε με κιθάρες έξω από τη σκηνή θα μπορείτε να κρατήσετε τις μπύρες σαν παγωμένες για περισσότερη ώρα. Βασικό!

8. Ψάθα έξω από τη σκηνή

Αν έχεις στήσει τη σκηνή σου στην παραλία ή κάπου που υπάρχει άμμος, τότε πρέπει κάπως να την κρατήσεις έξω από τον χώρο που κοιμάσαι. Στρώσε λοιπόν μια ψάθα έξω από τη σκηνή για να μη τα κάνεις όλα χάλια.

9. Σπαστό τραπεζάκι και καρεκλάκι

Ναι το ξέρω ότι κάτι τέτοια παίρνει ο μπαμπάς σου και ο παππούς σου στην παραλία. Αλλά στο camping είναι απαραίτητα και μη τα σνομπάρεις καθόλου.

Δείτε επίσης: 5 πράγματα που λατρεύουμε τον Αύγουστο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0