Είσαι λάτρης του τζιν; Μόλις βρήκες τη δουλειά των ονείρων σου!
Τι περιμένεις;

Δεν πρόκειται για αστείο!

Είσαι από τους τύπους που επιλέγουν χειμώνα-καλοκαίρι το τζιν για να τους «συνοδεύσει» στη νυχτερινή τους έξοδο; Τότε, τέλεια γιατί μπορείς να κάνεις άνετα την αίτηση σου για μια δουλειά που προσφέρει ένα μπαρ στο Σόχο του Λονδίνου.

Το Mr Fogg’s Society of Exploration» βρίσκεται στην καρδιά του Σόχο και προσφέρει σε έναν υποψήφιο την ευκαιρία να ταξιδέψει και να γνωρίσει από κοντά όμορφους προορισμούς αλλά και να πιει όσο τζιν θέλει. Η εταιρεία που παρασκευάζει το τζιν Bombay Sapphire και το Inception Group αναζητούν έναν πρεσβευτή για τα προϊόντα τους και η θέση εργασίας που προσφέρουν  δημιουργήθηκε για το λανσάρισμα ενός νέου μπαρ, που είναι εμπνευσμένο από τον Φιλέα Φογκ, ήρωα του βιβλίου του Ιουλίου Βερν.

Μέσω της ιστοσελίδας του Mr Foggs οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν την αίτηση τους και καλούνται μέχρι τις 27 Αυγούστου να αναρτήσουν ένα βίντεο στο οποίο θα εξηγούν γιατί είναι ιδανικοί για τη δουλειά.

Όσοι προσληφθούν θα ταξιδέψουν στο Χονγκ Κονγκ, το Σαν Φραντσίσκο, τη Νέα Υόρκη και τη Λισαβόνα το διάστημα Αυγούστου – Νοεμβρίου ενώ μέχρι στιγμής κανείς δε γνωρίζει πόσο θα αμειφθεί ο κάθε υποψήφιος!

Τι περιμένεις λοιπόν;

Δες και αυτό: Αλλαγή θερινής ώρας: Ενδεχόμενο κατάργησης της – Ο κόσμος ψηφίζει!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;