The Big Bang Theory: Ανακοινώθηκε το τέλος της σειράς!
Η σειρά The Big Bang Theory μας έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου!

Η σειρά, The Big Bang Theory, προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2007 και εκ τότε είχαμε την ευκαιρία να γελάσουμε και να γνωρίσουμε χαρακτήρες που ίσως δεν είχαμε ξαναδεί σε σειρά!

Μια παρέα επιστημόνων με αρχηγών τον εξαιρετικό Σέλντον γνώρισε την Πένι και όλοι μαζί προσπάθησαν να συνυπάρξουν σε ένα κόσμο όπου η επιστήμη και η διασκέδαση μπορούν να προκαλέσουν ταραχή.

Ο Σέλντον, ένας από τους πιο μυστήριους αλλά εξαιρετικά απολαυστικός χαρακτήρας της παγκόσμιας τηλεόρασης, προσπαθούσε να εξηγήσει τα πάντα χρησιμοποιώντας μόνο τη λογική και την επιστήμη. Ο Ραζ, o Λέναρντ και ο Χάουαρντ, ως πιστοί φίλοι του προσπαθούν να του μάθουν πως υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή και γενικά γίνεται ένας χαμούλης που προσφέρει αστείρευτο γέλιο.

Η σειρά Big Bang Theory μετρά 11 επιτυχημένες σεζόν, τώρα μπαίνουμε στην 12η και τον Μάϊο του 2019 θα τελειώσει. Η σειρά του CBS θα «κλείσει» με 279 επεισόδια.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Chuck Lorre και Billy Prady, έκανε το ντεμπούτο της το 2007 και μέσω αυτής γνωρίσαμε τον ηθοποιό, Jim Parsons, o οποίος υποδύεται τον περίεργο επιστήμονα, Σέλντον. Ο ρόλος του χάρισε τέσσερις φορές βραβείο Emmy για τον καλύτερο ηθοποιό σε κωμωδία και η σειρά έχει προταθεί 52 φορές για βραβείο Emmy.

Το κοινό ανυπομονεί να δει τι θα συμβεί με τους πρωταγωνιστές!

Μη ξεχνάς πως είναι η σειρά που έκανε τους nerds να φαίνονται cool… αλλά ούτως ή άλλως ήταν!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;