Φοιτητικό σπίτι: 6+1 tips για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου!
Για να υποδέχεσαι κόσμο στο φοιτητικό σπίτι και να «μένουν» !

Πάμε να κάνουμε χαμούλη στο φοιτητικό σπίτι!

Πέρασες με επιτυχία και είδες τα αποτελέσματα για τις Βάσεις 2018 (btw, αν δεν τα έχεις δει ακόμα τσέκαρε εδώ –> ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ 2018), και η στιγμή για να μετακομίσεις στο φοιτητικό σπίτι ήρθε!

Το φοιτητικό σπίτι είναι ένας ιδιαίτερος χώρος όπου θα μάθεις πολλά για τον εαυτό σου και θα μάθεις από πρώτο χέρι τι σημαίνει η λέξη «ανεξαρτησία», καθώς θα κληθείς να κάνεις πολλά πράγματα μόνος σου. Αλλά ατό είναι και το ωραίο.

Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι που έχει το φοιτητικό σπίτι είναι το στήσιμο του, και όταν λέμε στήσιμο εννοούμε τη διακόσμηση. Οπότε, χρειάζεσαι και κάποια tips για να πάρεις ακόμη περισσότερες ιδέες.

1.Χρώματα!

Είναι πολύ σημαντικό να διαλέξεις τα χρώματα που σε εκφράζουν, καθώς το σαλόνι είναι το πρώτο μέρος που βλέπεις όταν μπαίνεις στο σπίτι. Διάλεξε γήινα χρώματα όπως καφέ και μπεζ, ή αν είσαι πιο μίνιμαλ τυπάκι μπορείς να κινηθείς στους τόνους του λευκού και του μαύρου.

2.Καναπές.

Κοίτα, μπορείς να κάνεις πολλά. Μπορείς να φτιάξεις έναν καναπέ από παλέτες και να πετάξεις πάνω μαξιλάρια αλλά η καλύτερη λύση είναι να βρεις έναν καναπέ-κρεββάτι για να μπορείς να φιλοξενήσεις και έναν άνθρωπο.

3.Κουρτίνες.

Basic κομμάτι για το σαλόνι διότι θα δώσει το κάτι παραπάνω. Εννοείται πως πρέπει να διαλέξεις ανοιχτόχρωμες κουρτίνες για να μπαίνει το φως και να φαίνεται μεγαλύτερος ο χώρος.

4.Τραπεζάκι.

Μπορείς να παίξεις με πολλά εδώ. Μπορείς να φτιάξεις μόνο σου ένα τραπέζι από διάφορα υλικά όπως ξύλο ή ακόμη και από καφάσια και να το βάψεις ότι χρώμα θέλεις. Επίσης μπορείς να βρεις μικρά οικονομικά τραπεζάκια και να τα ενώσεις. Αν κάνεις αυτό μην τα πάρεις στο ίδιο χρώμα, αλλά διάλεξε διάφορα χρώματα για παιχνιδιάρικη διάθεση.

5.Πόστερ

Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να δώσουν στους τοίχους τους ζωή! Διάλεξε πόστερ από ταινίες ή από κάτι που αγαπάς πολύ και βάλτο σε μια μεγάλη κορνίζα. Θα δώσει αμέσως χαρακτήρα.

6.Μαξιλάρες!

Οι μαξιλάρες είναι ο ιδανικός τρόπος για να έχουν όλοι μια θέση στο σαλόνι σου. Υπάρχουν μεγάλες μαξιλάρες στο εμπόριο που είναι αρκετά οικονομικές και μπορείς να τις έχεις στον καναπέ ή σε μια στοίβα. Κάθε φορά που έρχεται κάποιος, θα μπορείς να τις έχεις εύκαιρες και να αράζετε.

+1.Vintage vibes

Αν βρεις κάποιο παλιό αντικείμενο όπως ποτήρια για ελληνικό καφέ ή κάποιον παλιό δίσκο σερβιρίσματος της γιαγιάς σου, ζήτα τον. Θα δώσει έναν άλλο αέρα στο τραπέζι του σαλονιού σου.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: Πόσο θα κοστίσει στον φοιτητή η ενοικίαση;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
7'
2 - 4
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;