Έκθεση Χειροποίητου «Handmade Dreams» 13 – 15 Σεπτεμβρίου 2018 @ Χώρος Πολλαπλών Χρήσεων Σταθμός Μετρό Σύνταγμα

Από neolaia.gr Team 31 Αυγούστου 2018

Μάθε τα πάντα εδώ!

Η αγαπημένη έκθεση χειροποίητου «Handmade Dreams» επιστρέφει για ακόμη μία φορά ανανεωμένη από τις 13 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2018, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας, την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο σταθμό Σύνταγμα.

Σκοπός των εκθέσεων Handmade Dreams είναι κάθε διοργάνωση να συγκεντρώνει τους καλύτερους δημιουργούς χειροποίητων προϊόντων της ελληνικής αγοράς, προκειμένου η ατομική δημιουργικότητα να μετατραπεί σε μία συντονισμένη και συλλογική προσπάθεια προώθησης του χειροποίητου και των δημιουργών του.

Η μεγάλη απήχηση των εκθέσεων Handmade Dreams και το υψηλό επίπεδο των δημιουργών που συμμετέχουν τις καθιέρωσε ως το σταθερό ραντεβού του κόσμου με το χειροποίητο.

Στην προσεχή έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την φθινοπωρινή τάση των δημιουργών μέσα από τα μοναδικά γεμάτα έμπνευση και δημιουργία χειροποίητα είδη τους. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν κόσμο του χειροποίητου, μέσα από τα δωρεάν σεμινάρια χειροτεχνίας.

Στην έκθεση οι επισκέπτες θα συναντήσουν χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, ρούχα, είδη προσωπικής φροντίδας από αγνές πρώτες ύλες (καλλυντικά, σαπούνια κ.λπ.), τυποποιημένα τρόφιμα από αγνά υλικά (μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού κ.λπ.), είδη σπιτιού, παιδικά και βρεφικά είδη, εποχιακά, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα.

Με την υποστήριξη των εκθέσεων Handmade Dreams στηρίζετε τα δημιουργικά μυαλά των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων!

Είσοδος Ελεύθερη
Χώρος Διεξαγωγής: Αίθουσα Εκδηλώσεων Σταθμός Μετρό Σύνταγμα
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 13-15 Σεπτεμβρίου 2018 (Πέμπτη-Σάββατο)
Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 – 22:00
Πρόσβαση στον χώρο της έκθεσης με τα ακόλουθα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Μετρό: Γραμμές 2 & 3 – Στάση Σύνταγμα Τραμ: Γραμμή 4 & Γραμμή 5 – Στάση Σύνταγμα Λεωφορειακές γραμμές: 230, 040, 856, Α2, Β2, 025, 026, 027, 165, 209, 227 Τρόλεϊ: 1,2, 4, 5, 11, 12, 15

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα στο Facebook: Handmade Dreams – https://www.facebook.com/handmadedreamsgr/

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486