Ο Τανιμανίδης «καρφώνει» το μυστικό που κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία της Μπόμπα!
Η φωτογραφία έχει κάτι μυστήριο αλλά δύσκολα θα το βρεις!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς το Σάββατο θα παντρευτούν στη Σίφνο.

Το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στο νησί και μέσα από το Instagram μας δείχνουν τις τελευταίες τους στιγμές ως «ελεύθεροι». Και ενώ κάποιος θα περίμενε να γιορτάζουν τις τελευταίες τους στιγμές ως ελεύθεροι, μόνοι τους, εκείνοι επιλέγουν να είναι μαζί.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε μια φωτογραφία εχθές στο Instagram όπου είναι μαζί με τις φίλες στη θάλασσα. Όμως, η φωτογραφία κρύβει ένα μυστικό.

Τα κορίτσια φαίνεται σαν να επιπλέουν στο νερό, αλλά η αλήθεια κρύβεται από κάτω. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ακριβώς από κάτω, κρατώντας μια σανίδα και τις βοηθά να στηριχτούν!

Τη αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στο λογαριασμός του!

Δες τη φωτογραφία:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δειτε κι εσεις τη σκληρη πραγματικοτητα πισω απο τον λαμπερο κοσμο των φωτογραφιων του instagram! ? Ποιοι μοχθουν για να μπορεσουν λιγες ανετες ινφλουενσερ να κανουν το χαμογελαστο τους ποστ! Στο προφιλ της @chrismpo μπορειτε να δειτε το τελικο…κουλ ποστ, ενω εδω βλεπετε ξεκαθαρα πως?️‍♂️ βγαινουν αυτες οι χαρουμενες φωτο. Να θυμαστε, λοιπον, πισω απο καθε χαμογελο στο instagram κρυβεται ενας «ηρωας»! ? #truestory #behindthecourtin #notallhereoswearcapes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Δες και αυτό: Ο Νατσάκος στέλνει το πρώτο του μήνυμα μετά τον χωρισμό του με την Μαρίνα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;