«Ειδική αγωγή και Εκπαίδευση» από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πατρών

Από neolaia.gr Team 3 Σεπτεμβρίου 2018

Τεράστιο ενδιαφέρον προκαλεί το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» αποτέλεσμα κοινής συνεργασίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Πανεπιστημίου Πατρών.

Με μειωμένα δίδακτρα το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει στους κατόχους του ουσιαστική εξειδίκευση και νέες επιστημονικές δεξιότητες, αλλά και περισσότερες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.

Η πρακτική άσκηση υλοποιείται σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης καθώς και σε σχολικές μονάδες γενικής αγωγής όπου φοιτούν μαθητές με αναπηρίες ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, προσφέρει υψηλού επιπέδου σπουδές σε επιστήμες αιχμής, όπως είναι η διοίκηση επιχειρήσεων, τα χρηματοοικονομικά, η δημόσια διοίκηση, η εγκληματολογία, η νομική, στις επιστήμες αγωγής, η πληροφορική, η θεολογία, η κοινωνική εργασία κ.α.

Για εγγραφές και για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.unic-edu.gr ή να καλέσουν στο 801 10 10 210 (αστική χρέωση) ή από κινητό στο 690 8664001.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486