Φοιτητική ζωή: Οι 5 καλύτερες φοιτητουπόλεις του εξωτερικού για να σπουδάσεις!
Η φοιτητική ζωή στο εξωτερικό δεν είναι κακή ιδέα!

Ονειρεύεσαι φοιτητική ζωή στο εξωτερικό; Θέλεις να βιώσεις από πρώτο χέρι τη ζωή σου ως φοιτητής σε κάποια ξένη πόλη;

Η φοιτητική ζωή στο εξωτερικό μπορεί να φαντάζει τρομακτική εμπειρία, αλλά με την κατάλληλη προετοιμασία μπορεί να σου προσφέρει μοναδικές στιγμές και να ανακαλύψεις καταστάσεις που ίσως δε φανταζόσουν.

Πολλές χώρες στο εξωτερικό προσφέρουν στους φοιτητές τη δυνατότητα να ξεκινήσουν ή να επεκτείνουν τη φοιτητική ζωή τους σε κάποια από τα πανεπιστήμια που διαθέτουν. Για να μπορέσει κάποιος να δει πως μπορεί να σπουδάσει και τι χρειάζεται, θα πρέπει να ενημερωθεί από το πανεπιστήμιο του ενδιαφέροντος του και να προσκομίσει τα ανάλογα δικαιολογητικά.

Μέσω του topuniversities, είδαμε μια λίστα με τις πρώτες 10 φοιτητουπόλεις που προτιμούν οι φοιτητές και προσφέρουν ένα εξαιρετικό σύστημα εκπαίδευσης στους ενδιαφερόμενους.

Οι πόλεις έχουν ως εξής:

1.Λονδίνο.

Το Λονδίνο θεωρείται από τους top προορισμούς για φοιτητές και βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις σε λίστες που αφορούν τη φοιτητική ζωή. Παρόλο που θεωρείται ακριβή πόλη, οι φοιτητές την προτιμούν. Μάλιστα, επιλέγουν τη συγκεκριμένη πόλη εξαιτίας της κουλτούρας της.

2.Τόκιο.

Η πόλη για όσους έχουν «κόλλημα» με την τεχνολογία, υποδέχεται κάθε χρόνο φοιτητές από όλο τον κόσμο καθώς θέλουν να εξερευνήσουν την κουλτούρα της πόλης και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά κέντρα στον κόσμο.

3.Μελβούρνη.

Η πόλη της Αυστραλίας θεωρείται μια από τις καλύτερες επιλογές για νέους φοιτητές. Υποδέχεται και αυτή με τη σειρά της πολλούς φοιτητές από διάφορες χώρες του εξωτερικού και μάλιστα υπάρχουν πολλοί Έλληνες που την επιλέγουν για να σπουδάσουν.

4.Παρίσι.

Η πόλη του έρωτα είναι και πόλη των φοιτητών. Βρίσκεται πάντα στις λίστες με τις καλύτερες φοιτητουπόλεις στον κόσμο και πολλοί φοιτητές αναζητούν προγράμματα σπουδών. Η παριζιάνικη κουλτούρα μαζί με την ομορφιά της πόλης είναι κάποιοι από τους λόγους που οι φοιτητές την επιλέγουν.

5.Βερολίνο.

Η γερμανική πόλη τα έχει όλα! Επιλέγεται από φοιτητές καθώς στα πανεπιστήμια υπάρχουν πολλά προγράμματα που αφορούν μεγάλη μερίδα σπουδαστών ενώ η urban ζωή στο Βερολίνο είναι ένα lifestyle που ταιριάζει σε πολλούς νέους.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 15 tips που θα σου εξασφαλίσουν την επιτυχία!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;