Φοιτητικό σπίτι: Low budget ιδέες για τέλεια διακόσμηση!
Οικονομικές και εύκολες ιδέες για κάθε φοιτητή!

Το φοιτητικό σπίτι δε χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία για να φαίνεται όμορφο!

Είτε είσαι νέος φοιτητής, είτε από τους παλιούς της σειράς, ξέρεις πως το φοιτητικό σπίτι είναι αυτό που στεγάζει ή θα στεγάσει αναμνήσεις,κούραση και όλα όσα θα περάσεις κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής.

Υπάρχουν πολλές ιδέες που μπορείς να αξιοποιήσεις για να διακοσμήσεις το φοιτητικό σπίτι!

1.Μαυροπίνακας.

Είναι μια τέλεια ιδέα αν θες να δώσεις στο χώρο σου έναν άλλο χαρακτήρα. Μπορείς να προμηθευτείς μικρά πινακάκια ή ένα μεγάλο και να γίνει το κεντρικό θέμα στο σαλόνι σου. Μπορείς να γράψεις ατάκες που σε χαρακτηρίζουν ή μια λίστα με όλους τους στόχους που έχεις θέσει για τη χρονιά που έρχεται.

2.Μαξιλάρες.

Αντί να ψάχνεις για την ιδανική πολυθρόνα ή την τέλεια καρέκλα μπορείς να τοποθετήσεις στο σαλόνι σου μεγάλες μαξιλάρες σε διάφορα χρώματα και να δώσεις έναν πιο chill out χαρακτήρα.

3.Παλέτες.

Οι παλέτες είναι ιδανική λύση για όλους. Με τις παλέτες μπορείς να δημιουργήσεις κρεββάτι, τραπεζάκια ακόμη και πολυθρόνες. Φαντασία θέλει και όρεξη.

4.Κεριά.

Τα κεριά αποτελούν μια ιδανική λύση στον τομέα της διακόσμησης διότι δίνουν χρώμα στο χώρο και μια ρομαντική νότα, που σίγουρα θα τη χρειαστείς κάποια στιγμή.

5.Κουτιά.

Αν βρεις κούτες σε κάποιο super market που σου αρέσει το μέγεθος τους, μη διστάσεις να τις πάρεις. Μπορείς με ένα spay στο χρώμα που σου αρέσει να τις βάψεις και να αποθηκεύεις πράγματα.

6.Φωτάκια.

Μπορεί να νομίζεις ότι τα φωτάκια που στολίζουμε τα Χριστούγεννα, ότι είναι για τη συγκεκριμένη περίοδο αλλά δεν είναι έτσι. Πάρε ένα μεγάλο φανάρι και τοποθέτησε λευκά φώτα μέσα. Θα δεις μια τεράστια αλλαγή στο χώρο σου.

7.Σπάγκος.

Ο σπάγκος μπορεί να μετατραπεί σε τέλειο φωτιστικό. Απλά χρειάζεσαι ένα μπαλόνι, στο οποίο τυλίξεις γύρω γύρω σπάγκο και έπειτα θα βάλεις κόλλα (κατά προτίμηση χειροτεχνίας). Θα το αφήσεις να στεγνώσει και έπειτα θα σκάσεις το μπαλόνι!

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 10 έξυπνα tips που χρειάζεται να ξέρεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;