Φοιτητικό σπίτι: Πως θα φτιάξεις έξυπνα και οικονομικά το πρώτο σου σπίτι
Η φοιτητική ζωή σημαίνει νέες εμπειρίες, νέα ξεκινήματα και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου.

Την ίδια φιλοσοφία πρέπει να συνοδεύει και το σπίτι σου, ειδικά αν είναι το πρώτο της ενήλικης σου ζωής και σαφώς θα πρέπει να σε αντιπροσωπεύουν.

Σίγουρα έχεις κάθε δικαίωμα να δημιουργήσεις το δικό σου χώρο όπως ακριβώς τον έχεις φανταστεί επειδή όμως δεν το έχεις ξανακάνει, χρειάζεσαι σίγουρα βοήθεια. Εφόσον έχεις εξασφαλίσει τα βασικά (κρεβάτι, πιάτα κτλ) θα έρθει η στιγμή να βάλεις τη δική σου υπογραφή στο νέο σου σπίτι. Δε θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία για αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 6 έξυπνες και οικονομικές ιδέες διακόσμησης για να κάνεις την αρχή!

Κάδρα και πόστερ

Από το να κρεμάσεις τις φωτογραφίες σου από μανταλάκια και σύρματα μέσα στο σπίτι ή να τις καρφιτσώνεις στον πίνακα ανακοινώσεων, προτίμησε να τις βάλεις σε καδράκια για να δημιουργήσεις τη δική σου γωνιά που θα σε ταξιδεύει κάθε φορά που θα τις κοιτάς. Επίσης μπορείς να επιλέξεις ένα μεγάλο κάδρο με κάποιο τοπίο για να ζεστάνεις το χώρο στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιό σου.

Δες ΕΔΩ τα κάδρα για το σπίτι σου

Βάζα

Μπορεί να μη σου περνάει καν από το μυαλό να αγοράσεις βάζα γιατί πολύ απλά πιστεύεις ότι δε θα τα χρησιμοποιήσεις. Να σε ενημερώσουμε ότι δεν είναι απαραίτητο να βάλεις λουλούδια. Δύο βάζα διαφορετικού μεγέθους μπορούν να λειτουργήσουν ως διακοσμητικά στοιχεία για να δώσουν χρώμα και στυλ στο χώρο που θα επιλέξεις.

Δες ΕΔΩ τα βάζα

Διακοσμητικά κουτιά

Τα διακοσμητικά κουτιά θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα! Είναι η αποθηκευτική λύση για να μην έχεις εκτεθειμένα μικροπράγματα και σημειώσεις και φυσικά να μη τα χάνεις – σκέψου πόσα usb ή κοσμήματα αγνοούνται. Ανάλογα με τη διακόσμηση του σπιτιού επέλεξε διαφορετικά μεγέθη και στυλ. Δεν χρειάζεται να είναι όλα ίδια, απλά να διατηρήσεις μια ισορροπία στο ύφος. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις από το σαλόνι, το γραφείο μέχρι και το μπάνιο!

Δες ΕΔΩ προτάσεις για διακοσμητικά κουτιά

Ψάθινα Καλάθια

Τώρα θα πάμε σε άλλο επίπεδο την διακόσμηση του σπιτιού σου, και θα αντιγράψουμε το μεγαλύτερο trend του Pinterest που δεν είναι άλλο από τα ψάθινα καλάθια! Οι ιδέες και οι τρόποι που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις είναι άπειροι. Από το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ως αποθηκευτικός χώρος, cover για ένα εσωτερικό φυτό ή ακόμη και για καλάθι απλύτων, τα ψάθινα καλάθια θα αναβαθμίσουν την αισθητική σου χώρου σου.

Δες ΕΔΩ περισσότερες ιδέες

Ρίξε φως

Ο φωτισμός είναι τα Α και Ω σε έναν χώρο. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα φοιτητικό σπίτι που συνήθως τα τετραγωνικά του σε περιορίζουν και δεν είναι ευάερο και ευήλιο, τότε το να “παίξεις” έξυπνα με τον τεχνητό φωτισμό είναι από τις κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά. Επέλεξε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό το οποίο μπορείς να μετακινείς όταν νιώθεις την ανάγκη για αλλαγή.

Δες ΕΔΩ φωτιστικά

Κηροπήγια και κεριά

Τα αγαπημένα όλων μας όταν φτιάξαμε το πρώτο μας σπίτι. Τα κεριά και τα φαναράκια είναι από τα μη απαραίτητα αλλά πλέον επιβαλλόμενα στη διακόσμηση του φοιτητικού σπιτιού. Οι βάσεις για κεριά και ρεσό είναι από τα πρώτα που πρέπει να προμηθευτείς για να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που θέλεις στο δικό σου σπίτι. Φρόντισε να εφοδιαστείς με πολλά και διαφορετικά. Δε θα πάνε χαμένα!

Διάλεξε τα δικά σου ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;