Φοιτητικό σπίτι: 7 τρόποι για να κάνεις αμέσως πιο εύκολη τη ζωή σου!
Όλα θέλουν τον τρόπο τους... και λίγη σκέψη!

Το φοιτητικό σπίτι είναι το μέρος που όλοι αγαπήσαμε!

Μέσα σε ένα φοιτητικό σπίτι θα βρεις πολλά αν πας επίσκεψη, αλλά αυτό που σίγουρα θα καταλάβεις είναι πως έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές μέχρι να κατασταλάξει στην τελική διακόσμηση.

Αν και εσύ ετοιμάζεις φοιτητικό σπίτι και δε ξέρεις πως θα κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη πάνω σε κάποια θέματα, τότε οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν χρήσιμες!

1.Διάλεξε σωστά χρώματα για να αποφύγεις τις χρωματικές αλλαγές στους τοίχους σου. Το λευκό είναι ιδανική λύση διότι ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα και δε θα σε δεσμεύσει όταν θα θες να κάνεις αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

2.Όρισε από την αρχή τους χώρους σου και μην αλλάξεις γνώμη. Πολλοί φοιτητές μετατρέπουν το σαλόνι σε υπνοδωμάτιο, το υπνοδωμάτιο σε playroom και άλλα πολλά. Οι μόνοι χώροι που δεν αλλάζουν είναι η κουζίνα και το μπάνιο.

3.Φρόντισε να υπάρχουν στο σπίτι σου αρκετές πρίζες. Είναι σημαντικό. Επίσης, βάλε το router σου σε ένα καλό σημείο για να έχεις καλή ταχύτητα σε όλο το σπίτι.

4.Αντί για έναν τεράστιo φούρνο, μπορείς να επιλέξεις να βάλεις στην κουζίνα ένα μικρό φουρνάκι με δυο μάτια. Είναι πιο οικονομικό και για ένα άτομο είναι ιδανικό. Μη ξεχνάς πως η κουζίνα σου θα είναι ένας χώρος που θα επισκέπτεσαι συχνά αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να γεμίσει πράγματα.

5.Πάντα να έχεις πλαστικά ποτήρια και πιάτα στα ντουλάπια της κουζίνας γιατί μπορεί να έχεις ξαφνικές επισκέψεις. Θα σε γλιτώσουν από τη λάντζα.

6. Η διακόσμηση θα είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολεί κατά καιρούς.  Η λύση είναι να δημιουργείς πράγματα από μόνος σου και να θα δεις πως είναι οικονομικά και εύκολα.

7.Να έχεις πάντα κοντά στην πόρτα σου ένα κουτί με ένα δεύτερο ζευγάρι κλειδιά! Μπορεί να χάσεις το πρώτο ζευγάρι ή να χρειαστείς να δώσεις το δεύτερο κάπου. Για να μην τα ψάχνεις στο λέμε.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: Γίνε ο Master στην οργάνωση της κουζίνας σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;