«Η Νεράιδα και το Παλικάρι» στο θέατρο! Και να ποιοι θα είναι η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ!

Από neolaia.gr Team 21 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο!

Η Νεράιδα και το Παληκάρι είναι από τις πιο γνωστές ταινίες που έκαναν μαζί η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Μπορεί να γυρίστηκε το 1969, αλλά όπως πολλές αγαπημένες ελληνικές ταινίες, της χρυσής εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου, συνεχίζει να παίζεται στην τηλεόραση και να μας διασκεδάζει.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές παλιές ελληνικές ταινίες έχουν «ζωντανέψει» και μεταφερθεί στο θεατρικό σανίδι. Δοκιμασμένες και επιτυχημένες συνταγές, που όμως κρύβουν ένα τεράστιο ρίσκο.

Οι ρόλοι αυτοί έχουν πρωτοπαιχτεί από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους, που έχουν αποτελέσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο «σταθμό» στην ιστορία του κινηματογράφου. Οι ταινίες προβάλλονται στην τηλεόραση κοντά 50 χρόνια. Επομένως έχουμε ταυτίσει τους ρόλους με τα πρόσωπα, κι όταν κάποιος άλλο πάει να «φορέσει» τους ρόλους αυτούς, μας κλωτσάει.

Όπως και να ‘χει, η τύχη βοηθά τολμηρούς. Για να δούμε αν θα βοηθήσει τη Μαρία Κορινθίου που θα είναι το Κατερινιώ (Αλίκη Βουγιουκλάκη) και τον Παναγιώτη Πετράκη που θα παίξει τον Μανούσο (Δημήτρης Παπαμιχαήλ).

Δες κι αυτό: Μαρία Κορινθίου: 6 πράγματα που δεν ήξερες για την ηθοποιό!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486