MBA GLOBAL @ MEDITERRANEAN COLLEGE: Κορυφαίο Executive MBA με Διεθνή Προσανατολισμό
Το πλήρες μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων!

Στις μέρες μας το MBA αποτελεί μονόδρομο για τον επιτυχημένο manager στο Ελληνικό και διεθνές περιβάλλον καθώς είναι ένα πλήρες μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που καλύπτει τις ανάγκες των στελεχών της Διοίκησης σε όποιο κλάδο και αν δραστηριοποιούνται.

Τα προγράμματα MBA Global , MBA Global Finance (με έμφαση στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση) & MBA Global Shipping (με έμφαση στη Ναυτιλιακή Διοίκηση) του κορυφαίου Βρετανικού Πανεπιστημίου, University of Derby, που παρέχονται από το Mediterranean College περιλαμβάνουν καινοτόμα μαθήματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Στη διάρκεια των σπουδών τους οι φοιτητές ενισχύουν τις ηγετικές τους ικανότητες, μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ηγεσίας και της διοίκησης, εμβαθύνοντας παράλληλα σε πεδία της ειδικότητάς τους.

Αν αυτό που θέλετε είναι να ανελιχθείτε ή/και να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, τότε η επιλογή του κορυφαίου MBA Global από το University of Derby, στο Mediterranean College, είναι η πλέον ενδεδειγμένη για πολλούς λόγους:

  • Τα πτυχία απονέμονται απευθείας από το TOP 10 University of Derby (σε σπουδές Business σύμφωνα με τον Guardian University Guide 2019), είναι αναγνωρισμένα και ισοδύναμα επαγγελματικά με εκείνα των δημοσίων Πανεπιστημίων.
  • Τα προγράμματα σχεδιάστηκαν για στελέχη επιχειρήσεων (Executive MBA Programmes) σε συνεργασία με φορείς της αγοράς και είναι πιστοποιημένα από το Chartered Management Institute (CMI Accredited Status), το κορυφαίο επαγγελματικό σωματείο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Λειτουργούν Ελληνόφωνα & Αγγλόφωνα Τμήματα.
  • Τα προγράμματα MBA Global του Mediterranean College επιλέγουν κάθε χρόνο δεκάδες μεσαία και ανώτατα στελέχη μεγάλων Ελληνικών & πολυεθνικών επιχειρήσεων προάγοντας έτσι, εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης (networking).
  • Η διδασκαλία είναι προσαρμοσμένη σε στελέχη (με ηλεκτρονικές υπηρεσίες, ατομική υποστήριξη, αξιολόγηση μέσω γραπτών εργασιών, κ.α.)
  • Από τα πλέον δημοφιλή προγράμματα σπουδών, με περισσότερους από 150 φοιτητές.
  • Πρόκειται για Διεθνή MBA στην Ελλάδα, με ισχυρό διεθνή προσανατολισμό σε όλες τις θεματικές ενότητες.
  • Ειδικότερα για το MBA Global Shipping, παρέχεται η πιστοποίηση Internal Auditor ISM-ISPS-MLC for Shipping Companies από το Γερμανικό Νηογνώμονα DNV-GL.

Επικοινωνήστε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών & χρηματοδότησης που προσφέρονται:

Mediterranean College

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708

www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;