Voice 2018: Ο Μουζουράκης βγήκε στη σκηνή με κιμονό και παντόφλα!
Το Voice 2018 ξεκίνησε και ο κριτής μας χάρισε πολλές στιγμές γέλιου!

Voice 2018 χωρίς Πάνο Μουζουράκη δε γίνεται!

Χθες έκανε πρεμιέρα το τραγουδιστικό show The Voice 2018 και ο Γιώργος Καπουτζίδης καλωσόρισε το κοινό που βρισκόταν στο Γαλάτσι.

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στη σκηνή του Voice 2018 και μίλησε για τη νέα αλλαγή που θα γίνει στο παιχνίδι, καθώς οι κριτές θα μπορούν με ένα κουμπί να μπλοκάρουν έναν άλλο κριτή, με σκοπό να τον εμποδίσουν να διεκδικήσει τον παίκτη που διαγωνίζεται.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε για την αλλαγή:

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη αλλαγή φέτος στη διαδικασία των blind auditions του Voice. Από φέτος, λοιπόν, όταν ένας coach ακούει μία φωνή που του αρέσει πάρα πολύ, έναν διαγωνιζόμενο που τον θέλει πολύ στην ομάδα του, έχει το δικαίωμα με το πάτημα ενός κουμπιού να εμποδίσει κάποιον άλλον coach να διεκδικήσει αυτόν τον διαγωνιζόμενο. Να τον μπλοκάρει, δηλαδή.Θα χρησιμοποιήσει αυτό το κουμπί προφανώς για να μπλοκάρει αυτόν που θεωρεί εξαιρετικά επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή. Όμως, προσέξτε, αυτό το κουμπί έχετε δικαίωμα να το πατήσετε τέσσερις φορές συνολικά σε όλη τη φάση των blind. Κι επίσης το πάτημα κάθε κουμπιού μπλοκάρει έναν coach και μόνο τη φορά. Δεν μπορείτε, δηλαδή, με ένα πάτημα να μπλοκάρετε δύο ή τρεις».

Όμως ο κόσμος ανυπομονούσε να δει τους κριτές και αυτό δεν άργησε να γίνει. Πρώτος εμφανίστηκε ο Κωστής Μαραβέγιας – νικητής και των δυο Voice που έχουν γίνει στο ΣΚΑΙ – και μετά το χάος.

Ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα κιμονό και παντόφλα! Πόσο θεούλης, μου λες! Με γυαλιά ηλίου σε κόκκινο χρώμα, ένα κιμονό σε πορτοκαλί τόνους και μια παντόφλα μαύρη με διάφορα μπιχλιμπίδια πάνω της, ο τραγουδιστής και ηθοποιός έκανε μια μοναδική είσοδο όπως εκείνος μόνο ξέρει.

Δες τον στο 2:47!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;