Φοιτητικό σπίτι: 7 ιδέες για να μεταμορφώσεις καθημερινά αντικείμενα
Το φοιτητικό σπίτι θέλει φαντασία!

Το φοιτητικό σπίτι δε μένει ποτέ στην αρχική του μορφή και πάνα θα θέλεις να αλλάξεις κάτι σε αυτό!

Πολλοί φοιτητές επιλέγουν να δημιουργήσουν πράγματα στο φοιτητικό σπίτι με πολύ απλά υλικά και δε δίνουν μια περιουσία για να διαμορφώσουν όμορφα τους χώρους τους.

Αυτές είναι κάποιες ιδέες που μπορείς να αξιοποιήσεις από σήμερα κιόλας!

1.Έχεις καφετιέρα; Τέλεια! Το ξέρεις πως μπορείς να την κάνεις τέλεια γυάλα και να φιλοξενήσεις μέσα σε αυτή ένα χρυσόψαρο; Δοκίμασε το και διακόσμησε την ανάλογα! Να ξέρεις πως, πρέπει να έχεις δυο ψάρια για καλή τύχη.

2.Μπορείς να πάρεις κρεμάστρες και να τις σπάσεις. Διάλεξε ένα λευκό καμβά και ξεκίνα να κολλάς τα σπασμένα κομμάτι απάνω. Αμέσως θα έχεις έναν πίνακα αφηρημένης τέχνης.

3.Πάρε γυάλινα μπουκάλια και ζωγράφισε τα με τα χρώματα που σου αρέσουν. Με αυτά μπορείς να στολίσεις το σαλόνι σου και να βάλεις λαμπάκια από πίσω για να φωτίζονται το βράδυ που θες να χαλαρώσεις.

4.Πάρε παλέτες και δοκίμασε να τις βάψεις με βερνίκι. Έπειτα μπορείς να τις τοποθετήσεις στο σαλόνι σου και να δημιουργήσεις θέσεις για τους φίλους σου! Πέτα πάνω και μερικές μαξιλάρες και είσαι έτοιμος!

5.Θες ένα χαλάκι για την είσοδο; Πάρε χάντρες χοντρές και άρχισε να τις ενώνεις με χοντρή κλωστή και δημιούργησε ένα fun χαλάκι!

6.Μην πετάς τα μπουκάλια! Κόψε μερικά μπουκάλια στη μέση και χρησιμοποίησε τα σαν γλαστράκια για το μπαλκόνι. Πάρε χώμα και φύτεψε σπόρους. Απλά μην τα έχεις σε πολύ φωτεινό μέρος.

7.Πάρε πολλές εικόνες! Από περιοδικά, από παλιές αφίσες, από εφημερίδες και ξεκίνα να τις κολλάς μεταξύ τους. Αφού ολοκληρώσεις το κολάζ σου, πάρε βερνίκι η ξυλόκολλα και πέρασε μια στρώση από πάνω. Θα κοκαλώσουν και θα έχεις έναν έτοιμο πίνακα.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 5 σωτήριες λύσεις για εσένα και τη ντουλάπα σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
'
59 - 52
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;