Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο Καπουτζίδης μίλησε για το bullying και θα σε βάλει σε σκέψεις! (video)
Τα λόγια του κριτή στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο μπορεί να στεναχωρούν αλλά μήπως απλά είναι η ωμή αλήθεια;

Το λαμπερό show «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» έχει ξεκινήσει και μέχρι στιγμής έχουμε δει τους κριτές να διασκεδάζουν και τα acts είναι εντυπωσιακά.

Ο Γιώργος Θωμόπουλος, ένας 15χρονος από την Πάτρα, ανέβηκε στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και ράπαρε πάνω σε ένα τραγούδι που δημιούργησε κατά του bullying.

O Σάκης Τανιμανίδης και η Μαρία Μπακοδήμου δεν ανέλυσαν τόσο πολύ το τραγούδι του νεαρού, αλλά ο Γιώργος Καπουτζίδης, φανερά ενοχλημένος με την τεράστια έκταση που έχει πάρει το ζήτημα του bullying, θέλησε να μοιραστεί ανοιχτά κάποιες σκέψεις του.

«Ήρθες εδώ και είπες ένα τραγούδι για το bullying που γίνεται στο σχολείο και το οποίο το έχουμε λίγο σαν λεξούλα και δεν το έχουμε αναλύσει ποτέ. Και έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν γονείς, οι οποίοι ντρέπονται επειδή το παιδί τους είναι πολύ χοντρό ή επειδή το παιδί τους είναι γκέι, επειδή το αγόρι τους είναι θηλυπρεπές ή το κορίτσι τους είναι πιο ανδροπρεπές. Ντρέπονται, δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο… Και ήθελα να ήξερα, οι γονείς αυτών των παιδιών που ασκούν bullying στα αδύναμα παιδιά, δεν ντρέπονται; Γιατί θα έπρεπε να ντρέπονται.

Φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο και δεν ασχολείσαι με το πώς θα το στείλεις στο σχολείο; Δεν θα του πεις “αγόρι μου ή κορίτσι μου, δεν θα προσβάλλεις ποτέ και δεν θα θίξεις ποτέ και δεν θα κάνεις ποτέ κακό σε ένα παιδί επειδή σου φαίνεται διαφορετικό, πιο αδύναμο” ή δεν ξέρω εγώ τι; Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί οι γονείς. Και θα έπρεπε να ακούσουν αυτό το τραγούδι και θα έπρεπε να ασχοληθούν με τα παιδιά τους. Και θα έπρεπε να πουν στα παιδιά τους ότι τα άλλα τα παιδιά στο σχολείο οφείλουν να τα σέβονται».

Σκληρός και φανερά ενοχλημένος με όλα όσα συμβαίνουν στη σημερινή κοινωνία, ο κριτής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», είπε πράγματα που ίσως και εμείς κάποια στιγμή έχουμε σκεφτεί και μας έχουν προβληματίσει.

«Είμαι φορτισμένος γιατί θεωρώ ότι είναι μια μάστιγα αυτή της κοινωνίας. Έχουν γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες. Έχουν γίνει αυτοκτονίες και τις κρύβουμε και λέμε ότι κάπου γλίστρησε. Λοιπόν, εγώ είμαι ένα παιδί διαφορετικό που, ωστόσο, δεν είχα υποστεί bullying. Είχα μια πολύ δυνατή προσωπικότητα και δεν μπόρεσε να μου ασκήσει κάποιος bullying», είπε προς το τέλος και πάτησε το Golden Buzzer για να περάσει ο νεαρός στους ημιτελικούς και να ακουστεί ακόμη περισσότερο η φωνή του.

Δες το βίντεο:

Δες και αυτό: Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι κέρδισαν Golden Buzzer κι έφυγαν για ημιτελικούς! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;