7 λάθη που κάνεις στη σχέση σου και επιτρέπονται ΜΟΝΟ μια φορά!
Πολλές φορές δεν τα καταλαβαίνουμε, αλλά ο σύντροφος μας τα παρατηρεί!

Η σχέση σου είναι σημαντική, σωστά; Άρα πρέπει να της δίνεις την ανάλογη προσοχή!

Κάθε σχέση έχει ανεβοκατεβάσματα και δε γίνεται να είναι πάντα ρόδινα τα πράγματα, μιας και η καθημερινότητα του κάθε ανθρώπου είναι απαιτητική και δύσκολη.

Ο σκοπός μιας σχέσης στη ζωή μας είναι για να περνάμε όμορφες στιγμές με έναν άνθρωπο, να μοιραζόμαστε καταστάσεις μαζί του και να έχουμε μια ασφάλεια. Δε δημιουργούμε σχέσεις με γνώμονα να έχουμε δεδομένα στη ζωή μας τα οποία δε σεβόμαστε.

Πολλές γυναίκες και άνδρες κάνουν κάποια λάθη στη σχέση τους που επιτρέπονται μόνο μια φορά, γιατί είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά και ο σύντροφος τους δεν τα αντιμετωπίζει με εύκολο τρόπο, ασχέτως αν δεν τα εκφράζει.

1.Μιλάς με τον/την πρώην σου και αυτό είναι ΜΕΓΑ φάουλ. Δεν υπάρχει λόγος. Έχετε χωρίσει και πλέον πήγες παρακάτω.

2.Κρατάς μυστικά (και δεν εννοούμε τη νουτέλα στο συρτάρι). Μυστικά που αφορούν τη ζωή σου. Να ξέρεις, τίποτα δε μένει κρυφό.

3.Ξεχνάς σημαντικά ραντεβού. Οκ, τρέχεις στη δουλειά και είσαι πνιγμένος μέχρι το κεφάλι. Τότε , μην τα κανονίζεις ή καλύτερα κάνε καλό προγραμματισμό.

4.Ζητάς ένα διάλειμμα από τη σχέση. Δηλαδή τρέχεις μακριά από τα προβλήματα σου και δεν προσπαθείς μαζί μα τον σύντροφο σου να διορθώσεις την κατάσταση.

5.Δε δημοσιοποιείς τη σχέση σου. Δεν αναφερόμαστε στα social media αλλά στο φιλικό σου κύκλο. Πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίσουν πως βρίσκεσαι σε σχέση. Μήπως φοβάσαι το κακό μάτι;

6.Κοροϊδεύεις συνεχώς πράγματα που κάνει. Άνθρωπος είναι και κάποια πράγματα έχουν τα όρια τους. Αν σε βρίσει κάποια στιγμή, δε θα έχει άδικο.

7.Ξεπερνάς κάποια όρια τα οποία σου έχει ζητήσει να μην κάνεις. Δώσε σημασία αν σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς ετοιμάσου να κουνήσεις μαντίλι και να κλάψεις για τα λάθη που έκανες και δεν προσπάθησες να διορθώσεις.

Δες και αυτό: Αν του αρέσεις πραγματικά δε θα χρειαστεί να κάνεις ΠΟΤΕ αυτή την ερώτηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;