Δεν είναι μόνο η Κιμ! Κι αυτές οι celebrities απέκτησαν μωρό με παρένθετη!
Υπάρχει πάντα και η άλλη οδός! Άλλωστε μητέρα γίνεσαι. Δε γεννιέσαι!

Ζούμε σε μια εποχή που προσφέρει άπειρες δυνατότητες και ευκαιρίες!

Πλέον, λοιπόν, όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στη μέθοδο της παρένθετης μητέρας και όχι μόνο αυτό, αλλά μιλούν ανοιχτά για τη διαδικασία αυτή, δίνοντας τεράστιο κουράγιο και ελπίδα σε άλλα επίδοξα ζευγάρια εκεί έξω.

Παρότι είναι νωρίς ακόμα για να έχουμε επίσημα στατιστικά δεδομένα για την παρένθετη μητρότητα, φαίνεται πως στη Βρετανία ο αριθμός των παιδιών που γεννιούνται από παρένθετες μητέρες, έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη άνοδο στο διάστημα 2011-2017.

Στο φανταχτερό κόσμο του Hollywood απ’ την άλλη, τα πράγματα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά!

Πολλές επώνυμες καλλονές της Αμερικής μοιράστηκαν ανά καιρούς τη δική τους εμπειρία στο πολύ σημαντικό αυτό βήμα της παρένθετης μητρότητας. (Άντε να μοιραστείς τα χρήματα βέβαια γιατί μην ξεχνάμε πως κοστίζει μια περιουσία η διαδικασία!)

Εσύ ξέρεις σε ποιες αναφέρομαι;

1. Sara Jessica Parker

H λαμπερή πρώην πρωταγωνίστρια του Sex and the City, Sara Jessica Parker, είναι απ’ τις πρωτοπόρους στην παρένθετη μητρότητα και απέκτησε ήδη από το 2009 τις δύο δίδυμες κόρες της Tabitha και Marion.

2. Tyra Banks

Η πετυχημένη επιχειρηματίας, big-mama μοντέλο, πρώην παρουσιάστρια και συντελεστής του America’s Next Top Model, απέκτησε τον αγαπημένο της γιο, York Banks Asia το 2016. Τα λόγια της συγκινούν βαθιά ακόμα και τον πιο συναισθηματικά ατάραχο: «Έχει τα δάχτυλά μου και τα μεγάλα μάτια μου και το στόμα και το σαγόνι του μπαμπά του, του Erik. Κι όπως λέμε ευχαριστώ στην γυναίκα – άγγελο που κυοφόρησε το αγόρι θαύμα μας για εμάς, προσευχόμαστε για όλους όσοι αγωνίζονται να φτάσουν σε αυτό το χαρμόσυνο σημείο. York Banks Asia καλώς ήρθες στον κόσμο» έγραψε το πανέμορφο μοντέλο στο instagram.

3. Kim Kardashian

Η σέξι κληρονόμος Kim Kardhasian απέκτησε το τρίτο της παιδί με τον Kanye West στις αρχές του 2018, με τη διαφορά ότι το νεοαφηχθές αυτό πλασματάκι ήρθε στο κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας. Η απόφαση αυτή του ζευγαριού πάρθηκε καθώς η διάσημη σταρ υπέστη επιπλοκές στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της και δεν ήθελε να θέσει τη ζωή της και αυτή του μωρού της, σε κίνδυνο για τρίτη φορά.

4. Nicole Kidman

Η πάντα απαστράπτουσα ηθοποιός Nicole Kidman και ο σύζυγός της Keith Urban κατέφυγαν και εκείνοι σε παρένθετη μητέρα και υποδέχτηκαν στον κόσμο την αγαπημένη τους κόρη Faith, το Δεκέμβρη του 2010.

5. Ellen Pompeo

H πρωταγωνίστρια της διάσημης σειράς Grey’s Anatomy, Ellen Polmpeo, ή αλλιώς Meredith Gray, απέκτησε τη Sienna May, δεύτερη κόρη της, με παρένθετη μητέρα. H γλυκιά ηθοποιός και ο σύζυγός της, Chris Ivery, έχουν και μια πρώτη κόρη, τη Stella Luna. Όπως δήλωσε η Ellen στο παρελθόν, είναι πολύ χαρούμενη με την ευκαιρία της παρένθετης μητέρας καθώς μόνο έτσι θα μπορούσε να αποκτήσει και άλλα παιδιά, αφού η κυοφορία υπήρξε δύσκολη για την ίδια.

Δείτε επίσης: Το δράμα της Κιμ Καρντάσιαν! Δες τι της απαγόρευσε ο γιατρός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;