Πόσο σέξι μπορεί να είναι ένα όνομα;
Κι όμως, το όνομά σου "προσθέτει" στο sex appeal σου!

Όλα τα ονόματα ανεξαιρέτως είναι όμορφα και ξεχωριστά!

Επειδή βέβαια οι διακρίσεις ακόμα και στα ονόματα τρυπώνουν, έχουμε ακούσει πολλές φορές να λένε πως τα ονόματα που έχουν -λ, -κ, -ρ ή -ν ακούγονται πολύ πιο ωραία και αρμονικά! (Το γιατί δεν το ξέρω, δεν είμαι ειδική επί του θέματος).

Το όνομα είναι κάτι που πολύ συχνά μπορεί να σε προϊδεάσει αρνητικά ή θετικά απέναντι σε κάποιον, είτε γιατί σου “ξυπνάει” κοιμισμένες από καιρό αναμνήσεις, είτε γιατί το άκουσμά του σε “πετάει” σε αυθόρμητους συνειρμούς! Τι εννοώ;

Σου έχει τύχει ποτέ να ακούσεις ένα όνομα και να σκεφτείς αυτόματα: “Α, ακούγεται πολύ σέξι όνομα  άντρα” ή αντίστοιχα “ακούγεται πολύ σέξι όνομα γυναίκας”.

Αφού ρώτησα λοιπόν αρκετούς φίλους και φίλες μου, κατέληξα στα εξής συμπεράσματα: Κάποια γυναικεία ονόματα ακούγονται ιδιαίτερα σέξι στο αντρικό φύλο και κάποια αντρικά ονόματα ακούγονται σέξι στο θηλυκό φύλο. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, το ζήτημα είναι υποκειμενικό. Δεν είναι όλα τα ονόματα αρεστά και σέξι για όλους μας! Τελοσπάντων!

Έχουμε και λέμε:

Για τις “κυρίες”

Νεφέλη: Ένα όνομα που ακούγεται πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια και προκαλεί ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Η μικρή Νεφέλη της Χάρις Αλεξίου είναι; Φοράει χρυσό κουρέλι στα μαλλιά της; Θα σε γελάσω. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ακούγεται αρκετά εύηχο.

Λάουρα: Ίσως επειδή έχει -λ και -ρ, ίσως επειδή θυμίζει τη Λάουρα Νάργες ή τη Laura Bailey… Τι να πω; Βγάζει μια δυναμικότητα και μια γλυκύτητα πάντως απ’ ότι πληροφορήθηκα!

Ναταλία: Λόγω του ότι είναι μοντέρνο; Παραπέμπει πολύ σε ξένο όνομα και ιδιαίτερα στο γαλλικό Natalie, που απο μόνο του είναι αρκετά σέξι και κομψό.

Αθηνά: Ίσως το sexiness του Αθηνά προκύπτει απ’ το συνδυασμό της σοφίας, σύμβολο της  Θεάς της μυθολογίας και της γοητείας που ασκεί αυτό στους άνδρες. Είναι πιο κλασικό και αποπνέει μια έμφυτη ειλικρίνεια.

Αλίκη: Στη χώρα των θαυμάτων, το όνομα Αλίκη συναντά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και αποπνέει έναν αέρα ζωηράδας, αθωότητας και πηγαίας γοητείας.

Για τους “κύριους”

Αλέξανδρος: Το όνομα αυτό είναι η πρώτη απάντηση των περισσότερων γυναικών που ρώτησα. Εκτός του ότι είναι εύηχο, αποπνέει κάτι μεγαλοπρεπές, ώριμο και συνδυάζεται με το Αλέξης, το οποίο είναι επίσης ωραίο όνομα. (Τυχαία τον λένε έτσι τον Τσίπρα ή το Γεωργούλη νομίζεις;)

Ηρακλής: Παραπέμπει σε ημίθεο και ηρωική φιγούρα; Αποπνέει σίγουρα δύναμη, στωικότητα και μεγάλη επιμονή, πράγμα που σίγουρα μετράει ως σέξι στοιχείο του ονόματος.

Φίλιππος: Το σέξι συναντάει για ακόμη μια φορά τη ρομαντική γοητεία της αρχαιότητας και αποπνέει κάτι πολύ δυναμικό, νεανικό και ευγενικό.

Ανδρέας: Παρότι πολύ πιο συνηθισμένο απ’ τα προηγούμενα, το όνομα Ανδρέας διατηρεί μια κλασική και διαχρονική γοητεία για πολλές κοπέλες. Το βρίσκουν σέξι αλλά και σοφιστικέ.

Ναπολέων: Μας ξυπνάει λίγο Βοναπάρτη και γαλλική δυναστεία, ωστόσο, το όνομα αυτό φαίνεται να ακούγεται ιδιαίτερα σέξι στις γυναίκες αποπνέοντας σπιρτάδα, ευγένεια και λεπτότητα στους τρόπους.

Δες κι αυτό: Αυτά είναι τα επαγγέλματα με την μεγαλύτερη «πέραση» στους άντρες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;