Την έπιασε στα πράσα... απ' το Google Maps!
Για καλό την έχουμε την τεχνολογία τελικά;

Το Google maps, εκτός απ’ την άνευ προηγουμένου επανάσταση που έφερε στον προσανατολισμό μας, φαίνεται πως τελικά μπορεί πολύ άνετα να προδώσει τα πιο ένοχα μυστικά και να μας βγάλει στη φόρα!

Η πρωτάκουστη αυτή ιστορία έχει ως εξής:

Ένας άνδρας στο Περού έψαχνε μέσω του Google Maps για κάποιους δρόμους γύρω από μια γέφυρα στη Λίμα και τι είδε; Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς να δει βέβαια τη στιγμή που απλά αναζητά ένα δρόμο…

Είδε στην οθόνη τη γυναίκα του να κρατάει έναν άλλον άνδρα στα πόδια της, καθισμένοι και οι δυο σε ένα παγκάκι.

Μετά το αρχικό σοκ, μεγέθυνε τις εικόνες και βεβαιώθηκε ότι η γυναίκα που καθόταν στο παγκάκι και χάιδευε τα μαλλιά ενός άλλου άνδρα, ήταν η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!

Η φωτογραφία ήταν τραβηγμένη το 2013 και ο απατημένος σύζυγος γύρισε σπίτι του (5 χρόνια μετά) για να ζητήσει βέβαια εξηγήσεις από τη σύζυγό του. Η ίδια, απ’ την άλλη, βλέποντας τις φωτογραφίες αναγκάστηκε να παραδεχθεί την απιστία της (Δε μπορεί να αμφισβητήσει και κανείς μια εικόνα τραβηγμένη απο δορυφόρο!), και το ζευγάρι σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ πήρε τελικά διαζύγιο.

Προσοχή, λοιπόν, γιατί αν έχεις ανακοινώσει σε όλους ότι ξεκίνησες δίαιτα, μπορεί να σε πιάσει καμία κάμερα να απολαμβάνεις ντόνατς και σουβλάκια σε κανένα παγκάκι!

Δες κι αυτό: Οι 10 πιο τρομακτικές εικόνες που έχει καταγράψει η κάμερα του Google Maps!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;