Φοιτητικό σπίτι: 5 τρόποι για να αποκτήσει το σαλόνι σου ύφος
Κάνε αλλαγές στο φοιτητικό σπίτι εύκολα και γρήγορα!

Το σαλόνι στο φοιτητικό σπίτι πρέπει να δείχνει την προσωπικότητα σου!

Πολλές φορές αισθανόμαστε πως ο χώρος στον οποίο ζούμε δεν είναι αυτός μέσα από τον οποίο αντανακλάται η προσωπικότητα μας και θέλουμε να δείξουμε σε όλους όσους έρχονται στο σπίτι μας πως έχουμε ιδιαίτερο στιλ και άποψη.

Το σαλόνι στο φοιτητικό σπίτι σου είναι ο πρώτος χώρος που βλέπει κάποιος για αυτό πρέπει να δώσεις βάση και να ασχοληθείς μαζί του. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να το αλλάξεις, φαντασία θέλει και το προσωπικό σου γούστο.

1.Χρωματιστά μαξιλάρια.

Τα μαξιλάρια είναι ένα απαραίτητο στοιχείο στο σαλόνι και αμέσως θα δώσουν μια άλλη νότα στο χώρο σου. Τα μαξιλάρια μπορούν να αλλάξουν τελείως το ύφος του σαλονιού σου και να δώσουν έναν άλλον αέρα. Επέλεξε χρώματα που ταιριάζουν με τον καναπέ σου ή μαξιλάρια με έντονα prints που φανερώνουν πως έχεις τολμηρό χαρακτήρα.

2.Χρωματιστό χαλί.

Ένα χαλί χρειάζεται. Άλλα όχι οποιοδήποτε χαλί. Το σαλόνι σου χρειάζεται ένα χαλί στο αγαπημένο σου χρώμα για να αλλάξει το χώρο σου και να σε κάνει χαρούμενο. Φρόντισε να το κρατάς καθαρό και μην επιτρέπεις στους άλλους να το πατούν με τα παπούτσια τους.

3.Vintage αντικείμενα.

Τα συγκεκριμένα αντικείμενα δίνουν στο χώρο σου τρομερό ύφος και σε μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή. Κηροπήγια, τασάκια, πικ-απ, παλιοί δίσκοι και άλλα πολλά μπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητα σου και να αλλάξουν αμέσως το σαλόνι σου. Μπορείς να κάνεις μια βόλτα σε κάποιο παλαιοπωλείο ή κάποιο second hand μαγαζί για να βρεις αυτά που αναζητάς.

4.Κάδρα παντού.

Κάδρα με δέντρα. κάδρα με έντονο χρώμα, κάδρα με φωτογραφίες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Στόλισε έναν τοίχο του σαλονιού σου μόνο με κάδρα σε διάφορα μεγέθη και φρόντισε να υπάρχουν εικόνες που θα τις βλέπεις και θα σου αλλάζει η διάθεση.

5.Ταπετσαρία.

Πολλοί επιλέγουν να βάψουν το σαλόνι τους για να αποκτήσει ύφος, αλλά είναι μεγάλος μπελάς. Αντί για βάψιμο, επέλεξε μια ταπετσαρία σε ένα print που σου αρέσει. Αν είσαι retro τυπάκι μπορείς να βάλεις ταπετσαρία από comics και να κάνεις το σαλόνι σου θεματικό ή αν αγαπάς τα ταξίδια μπορείς να βάλεις μια ταπετσαρία από κάποιο μέρος που θα ήθελες να επισκεφτείς.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 7 έξυπνοι τρόποι για γρήγορη και οικονομική μετακόμιση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;