40 θέσεις σε περιμένουν! Ανακάλυψέ τις όλες και βρες αυτό που σου ταιριάζει!
Δυσκολεύεσαι και εσύ να βρεις την δουλειά που σου ταιριάζει; H CollegeLink, είναι εδώ για να σου παρουσιάσει 40 νέες θέσεις εργασίες για κάθε τύπο εργαζομένου!

Αναζητάς εργασία πάνω στο Digital Marketing, Web Development, Sales, Software Engineering, Human Resources; Ανακάλυψε όλες τις θέσεις παρακάτω και βρες την δουλειά που τόσο αναζητάς.

1. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΠΟΡΩΝ @ CARITAS HELLAS

Σε ενδιαφέρει και σένα το ψηφιακό marketing; Θα ήθελες να εργαστείς σε Φιλανθρωπικό Σωματείο; Η Caritas Hellas, Αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και Μη Κυβερνητική Οργάνωση, σου δίνει αυτή την ευκαιρία, καθώς αναζητά Υπάλληλος ψηφιακού μάρκετινγκ και υποστήριξης τμήματος Εξεύρεσης Πόρων για την Δημιουργία, Οργάνωση και Προώθηση υλικού, και διοικητικά καθήκοντα.

2. Account Manager -Sales @ FUNKMARTINI

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις πιο ανεπτυγμένες start-up στον χώρο του glam tech, στο κέντρο της Αθήνας; Είναι η ευκαιρία σου να είσαι μέλος στα διάφορα project στο νούμερο ένα online beauty industry. Σου αρέσουν λοιπόν οι πωλήσεις και η ενασχόληση και επικοινωνία με τους πελάτες; Κάνε γρήγορα την αίτησή σου!

3. Net C# Software Engineer @ CLOUDON

Θέλεις να εργαστείς στον χώρο της πληροφορικής και να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό; Σου αρέσει η C#, SQL Server, και η ενασχόληση με web services; Έχεις εργαστεί στον κλάδο αυτό και θέλεις να εξελιχθείς και να αναπτύξεις τις γνώσεις σου; Η CLOUDON, εταιρεία Software, αναζητά .Net C# Software Engineer. Πιστεύεις ότι ταιριάζεις στο προφίλ αυτό; Κάνε την αίτησή σου!

4. ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ – που απαιτείται για την ολοκλήρωση των σπουδών τους @ Ioniki Sfoliata SA

Είσαι φοιτητής/τρια, μόλις τελείωσες τις σπουδές σου και αναζητάς πρακτική άσκηση; H Ioniki Sfoliata SA, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παράγωγης τροφίμων στην Ελλάδα αναζητούν φοιτητές/τριες ή τελειόφοιτους/ες για να καλωσορίσουν στην ομάδα τους στο Ωραιόκαστρο Θεσ/νίκης, σε διάφορα Τμήματα απασχόλησης όπως Τμήμα Ολικής Ποιότητας, Τμήμα Προμηθειών & Αγορών, Τμήμα Παραγωγής Τεχνολόγοι Τροφίμων, κ.ά. Ανακάλυψέ τα όλα!

5. Digital Marketing Specialist @ Sleed

Σου αρέσει ο χώρος του Digital Marketing; H Sleed, μία εταιρεία ανάπτυξης προγραμματισμού και digital marketing, αναζητά Digital Marketing Specialist για ενασχόληση με PPC campaigns in Google AdWords, Facebook Ads, δημιουργία HTML email campaigns, ανάπτυξη και ενημέρωση περιεχομένου στα social media, και πολλά άλλα. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε την αίτησή σου!

6. Representatives for Pharmacies @ CIMIFAR CHRISTOS MYRALIS

Θα ήθελες να ασχοληθείς με τις πωλήσεις στο χώρο της υγείας; Η CIMIFAR, ιατροφαρμακευτική εταιρία 40 χρόνια στο χώρο του φαρμακείου, αναζητά πωλητές – πωλήτριες και προϊσταμένους πωλήσεων με έδρα την Αθήνα με εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων για επέκταση του τμήματος πωλήσεων.αλλά και αντιπροσώπους πωλήσεων ανά την Ελλάδα.

7. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ @ iCALL SERVICES

Σου αρέσουν οι τηλεφωνικές πωλήσεις, η ενασχόληση με τους πελάτες και η συνεχή εξέλιξή σου; Η εταιρεία iCALL Services, δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών τα τελευταία 8 χρόνια, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν στο χώρο της επικοινωνίας και της τεχνολογίας και αναζητά Εκπρόσωπο Τηλεφωνικών Πωλήσεων.

8. Junior Web Developer @ NopServices

Έχεις μόλις τελειώσει τις σπουδές σου και αναζητάς εργασία ή είσαι νέος στον επαγγελματικό χώρο και ψάχνεις επάγγελμα πάνω στο Web Development; Η NopServices, μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνείς αγορές στο E-Business, E-Consulting, Design & Development e-shops & websites καθώς και υπηρεσίες Digital Marketing αναζητά Junior Web Developer για συμμετοχή σε ήδη υπάρχοντα αλλά και σε νέα projects.

9. Πωλητής διαφημιστικών υπηρεσιών (Β2Β) @ iwant2help training & coaching

Πιστεύεις ότι έχεις πειθώ και μπορείς εύκολα να πωλήσεις ένα προϊόν αλλά και δημιουργικότητα και φαντασία ώστε να παρέχεις διαφημιστικές υπηρεσίες που πείθουν τον πελάτη; H εταιρεία iwant2help,εταιρεία παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών αναζητά Πωλητή διαφημιστικών υπηρεσιών (Β2Β) για επικοινωνία με υποψήφιους πελάτες, χειρισμός των αντιρρήσεων και τυχόν ερωτήσεων, αναφορές προς τον επιθεωρητή πωλήσεων, κ.ά.

10. Junior Accountant @ Ask2Travel

H Ask2Travel, εταιρεία που δημιουργήθηκε με σκοπό να εμπνέει του ανθρώπους για να ανακαλύψουν τον κόσμο και να είναι πρώτη τους επιλογή για την οργάνωση των ταξιδιών τους, αναζητά Junior Accountant για να είναι μέρος του τμήματος Accounting, συντήρηση βιβλίων, υπεύθυνο αποδείξεων, κ.ά. Σε ενδιαφέρει αυτό το αντικείμενο; Κάνε την αίτησή σου!

11. Reservations and Client Agent @ Bright Blue Villas

Η εταιρεία Bright Blue Villas, αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο του τουρισμού αναζητά Reservations and Client Agent. Σου αρέσει λοιπόν και σένα η ενασχόληση με τους πελάτες, ο κλάδος του τουρισμού, η διαχείριση κρατήσεων και η διαχείριση ερωτήσεων των πελατών;
Κάνε την αίτησή σου και μάθε από τους καλύτερους!

12. Junior Developer @ SOFTONE TECHNOLOGIES AE

H SOFTONE δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP και CRM, καθώς και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών, έχοντας λάβει πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων για την καινοτομία και την ηγετική της θέση στην αγορά. H SOFTONE αναζητά Junior Developer για ενασχόληση με C#, Go, Python, R,Προγραμματισμό Web/Βασεις, Τοπικά δίκτυα (LANs) για ένταξη στο τμήμα του ΙΤ Υπηρεσιών.

13. UX UI Graphic Designer @ NetPlanet

Έχεις όρεξη για δουλειά και δημιουργικό πνεύμα; Περνάς ατέλειωτες ώρες στο Photoshop και στο Illustrator; Η NetPlanet αναζητά έναν UX UI Graphic Designer, με στόχο τον σχεδιασμό Websites, Eshops, Διαφημιστικών Banners, Logos. Αν έχεις όρεξη για δουλειά και δημιουργικότητα, κάνε την αίτησή σου.

14. R&D Chemist @ISOMAT SA

Είσαι Χημικός ή Χημικός Μηχανικός και αναζητάς εργασία; Θέλεις να εργαστείς για το R&D Εργαστήριο των Πολυμερών; Η ISOMAT SA, εταιρεία παραγωγής οικοδομικών χημικών ουσιών, αναζητά Χημικό R&D για έρευνα και ανάπτυξη για το εργαστήριο των πολυμερών προϊόντων, ανάπτυξη νέων προϊόντων, βελτίωση ήδη υπαρχόντων προϊόντων, κ.ά. Κάνε την αίτησή σου!

15. Greek Business Developer – Paris @ Click & Boat

Θέλεις να εργαστείς στο Παρίσι σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην απόκτηση στόλου; Η Click & Boat αναζητά Έλληνα Business Developer για να βοηθήσει του Έλληνες ιδιοκτήτες πλοίων να καταλάβουν την πλατφόρμα, για να ενταχθεί στην διεθνή ομάδα του Click & Boat, να βοηθήσει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών, και να αγαπά τα πλοία. Κάνε την αίτηση σου!

16. Digital Marketing Manager @ ZonePage

Σε εξιτάρει και σένα ο χώρος του Digital Marketing και Digital Advertising; H εταιρεία ZonePage, μία δυναμική εταιρεία στον χώρο του Digital Marketing, και πάθος για δουλειά, αναζητά Digital Marketing Manager για την διαχείριση μεγάλης ποικιλίας Digital Advertising λογαριασμών, για ανάπτυξη εφαρμογή και παρακολούθηση των Digital Marketing Campaigns σε όλα τα κανάλια, κ.ά.

17. Junior Web Developer @ Travelsoft

Θα σου άρεσε να ασχοληθείς με Web και Mobile applications στον κλάδο του τουρισμού; Μόλις τελείωσες τις σπουδές σου και αναζητάς εργασία ή είσαι καινούριο στον εργασιακό χώρο, γνωρίζεις CSS, HTML, Python και Angular και θέλεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα ως προγραμματιστής; Η Travelsoft, εταιρεία ανάπτυξης Software στον χώρο του τουρισμού αναζητά Junior Web Developer.

18. Back – End Developer @ giaola.gr

Η εταιρεία giaola.gr, είναι μία ηλεκτρονική εταιρεία όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν και να παραγγείλουν από μία τεράστια ποικιλία από υπηρεσίες από επαγγελματίες ή εταιρείες. Θέλεις να εργαστείς ως Back-End Developer, έχεις την ικανότητα να δουλεύεις με πολλές και διαφορετικές ομάδες και δίνεις σημασία στην λεπτομέρεια; Κάνε την αίτησή σου!

19. Human Resources Assistant @ Andronis Exclusive

Σου αρέσει η ενασχόληση με τους ανθρώπους και η διαχείριση των ανθρώπινων πόρων μίας εταιρείας; H Andronis Exclusive, εταιρεία τουρισμού και φιλοξενίας αναζητά Human Resources Assistant για να είναι υπεύθυνος για τα ραντεβού και τα meetings, για την οργάνωση και βοήθεια με τις συνεντεύξεις εργασίας, για συμμετοχή στις διαδικασίες recruiting, κ.ά.

20. Sales Representative @ WEST AE

Σε εξιτάρει και σένα ο χώρος των Πωλήσεων; Θα ήθελες να φροντίζεις για τηναποτελεσματική πώληση υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας εντός μεγάλων πολυκαταστημάτων στον νομό Αττικής; Τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο, γιατί η WEST AE, εταιρεία παροχής υπηρεσιών Sales & Marketing με δραστηριότητα από το 1994 και πανελλαδική εμβέλεια αναζητά Sales Representative. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

21. Design Engineer @ TEKA SYSTEMS S.A.

Έχεις τελειώσει μία σχολή στον κλάδο της Μηχανολογίας και αναζητάς εργασία; Σε ενδιαφέρει να εργαστείς ως σχεδιαστής Μηχανολογικού Σχεδίου για σχεδιασμό μηχανημάτων βιομηχανίας;
Γνωρίζεις και από Autocad; Ακόμα καλύτερα! Η εταιρεία TEKA SYSTEMS S.A., εταιρεία που ασχολείται με το Εngineering και το ΙΤ, αναζητά Design Engineer.

22. IT Helpdesk @ Gnet Gaming Network LP

Σε ενδιαφέρει και σένα ο χώρος του Gaming; Η εταιρία GNET GAMING NETWORK LP στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και ενδυνάμωσης της, επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της ΙΤ – Helpdesk. Σου αρέσει και σένα η ενασχοληση με Windows batch scripting, και Windows Imaging (Cloning – SysPrep); Κάνε την αίτηση σου!

23. Personal Assistant of Founder & President @ Nea Genia Ziridi

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη, ένα από τα πιο ιστορικά σχολεία στην Ελλάδα που εξυπηρετεί Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο αναζητά ένα άτομο που να ενταχθεί στην ομάδα τους και να μοιραστεί το όραμά τους και το οποίο θα δουλεύει σε συνεργασία με την Πρόεδρο του σχολείου και θα είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και διαχείριση των λειτουργιών του σχολείου. Ενδιαφέρεσαι; Στείλε το βιογραφικό σου!

24. Electrician @ dealbnb

Είσαι ηλεκτρολόγος ή απόφοιτος κάποιας συναφούς τεχνικής σχολής με εμπειρία σε οικοδομικές κατασκευές; Η startup εταιρεία DEALBNB, μία εταιρεία φιλοξενίας που παρέχει πολυτελείς ιδιοκτησίες στα κεντρικά σημεία της Αθήνας, αναζητά Electrician για να αναλάβει την εγκατάσταση, συντήρηση και έλεγχο λειτουργίας όλων των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων των διαμερισμάτων και όλων των ηλεκτρικών συσκευών. Πείστηκες ήδη για να κάνεις αίτηση; Μην αργείς! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα!

25. Web Graphic Designer @ DevelopGreece

Σε ενδιαφέρει ο χώρος των γραφικών και του σχεδιασμού; Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις κορυφαίες startup εταιρείες πάνω στο στρατηγικό Web Design; Γνωρίζεις από Adobe Illustrator, Adobe Photoshop και άλλα design εργαλεία και εφαρμογές και έχεις πάθος για το design; Η DEVELOPER GREECE αναζητά Web Graphic Designer! Έφτασε η ώρα να κάνεις την αίτησή σου!

26. Junior Graphic Designer @ CELESTINO

Έχεις πολλές και δημιουργικές ιδέες για graphic designing; Θέλεις να εργαστείς στην μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία γυναικείας ένδυσης; Ναι, καλά είδες, η CELESTINO αναζητά Junior Graphic Designer με σύγχρονες γνώσεις, για μόνιμη απασχόληση στο σχεδιαστικό τμήμα. Είσαι λοιπόν και εσύ απόφοιτος Γραφιστικής Σχολής και αναζητάς εργασία; Κάνε την αίτησή σου!

27. Full Stack Web Developer @ GREYSELL ATHENS

Αναζητάς εργασία ως Full Stack Developer; Θέλεις να ασχοληθείς με την ανάπτυξη και συντήρηση web και mobile εφαρμογών, με την εργασία πάνω σε περιβάλλον Agile και την διαχείριση βάσης δεδομένων; Η Greysell Athens, εταιρεία ΙΤ και υπηρεσιών, αναζητά Full Stack Web Developer. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

28. Computer Engineer @ MEGASOFT A.E.

Θέλεις να εργαστείς ως τεχνικός και για την υποστήριξη των Η/Υ (hardware, software, δίκτυα);
Έχεις ασχοληθεί με Computer Science και computer Engineering; Τότε διαβάζεις στο σωστό σημείο! H MEGASOFT, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής software αναζητά Computer Engineer! Σε εξιτάρει ο χώρος του software; Κάνε την αίτηση σου τώρα!

29. Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών @ IBS LTD

H iBS LTD, μία εταιρεία που σκοπός της είναι η βελτίωση του τρόπου που οι εταιρείες συνδέονται με την τεχνολογία αλλά και οι τεχνολογίες μεταξύ τους, η οποία έχει αναπτύξει το Λογισμικό ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και εγγραφής ομιλητών στην Βουλή των Ελλήνων, αναζητά Τεχνικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για την τεχνική υποστήριξη πελατών της εταιρείας. Κάνε την αίτησή σου!

30. Graphic Designer & Social Media Administrator @ SUGAR WORLD – ALIPRANTIS LTD

Σου αρέσει να ασχολείσαι με σχεδιασμό γραφικών αλλά και να διαχειρίζεσαι τους λογαριασμούς στα social media και να προωθείς μία εταιρεία μέσα από αυτά; Η ευκαιρία είναι μπροστά σου! Η SUGAR WORLD – ALIPRANTIS LTD, ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε διακοσμητικά ζαχαροπλαστικά προϊόντα και πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής αναζητά Graphic Designer & Social Media Administrator. Στείλε το βιογραφικό σου!

31. Web Developer @ ABOUTNET

Είσαι Web Developer και αναζητάς εργασία; Ψάχνεις εργασία ως Full stack developer και γνωρίζεις από Php και WordPress; Η εταιρεία ABOUTNET, ένα digital agency που εξειδικεύεται στο web design, web development, web hosting και digital marketing αναζητά web developer για ένταξη στην Developer ομάδα τους!

32. Digital Marketing Manager @ TIMECENTER

Είσαι από 25 εώς 35 και έχεις πάθος για το Digital Marketing; Θα σου άρεσε να ασχοληθείς με social media posts, Google ads Campaigns, ERP Software, να έχεις επαφή με τους πελάτες και να διαχειρίζεσαι το ψηφιακό προφίλ μία κορυφαίας εταιρείας στις Αντιπροσωπείες Ρολογιών; Η TIMECENTER αναζητά Digital Marketing Manager. Κάνε την αίτησή σου!

33. ASP .Net Full Stack Developer @ NOMIKI BIBLIOTHIKI

Θα ήθελες και εσύ να εργαστείς σε μία από τις πιο παλιές στην ιστορία και γνωστές βιβλιοθήκες στον χώρο της εκπαίδευσης; Γνωρίζεις C#,ASP.NET, SQL, JavaScript, HTML και CSS, SQL server; Η Νομική Βιβλιοθήκη Αθηνών αναζητά ASP .Net Full Stack Developer! Στείλε το βιογραφικό σου!

34. Marketing / HR/ Sales @ DELTA GROUP

Σου αρέσει ο χώρος του Marketing, του ανθρώπινου δυναμικού και των πωλήσεων; Σου αρέσει να έχεις επαφή με τους πελάτες και θα ήθελες να δουλέψεις πάνω στο customer service; Μία εκ των κορυφαίων διαφημιστικών εταιριών στο χώρο του Marketing και της εκπροσώπησης μεγάλων εταιρικών πελατών, λόγω ανάληψης ενός νέου επενδυτικού project στο τομέα της ενέργειας, αναζητά άτομο πάνω στο customer Service – Επικοινωνίας Πωλήσεων – Marketing. Κάνε την αίτησή σου!

35. Account Executive @ TRUBERRIES

Η εταιρεία truberries, η οποία εξειδικεύεται στον χώρο της έρευνας αγοράς και του στρατηγικού consulting αναζητά Account Executive. Σου αρέσει λοιπόν να μιλάς με τους πελάτες, να τρέχεις τα στάδια για την έρευνα αγοράς και να συντάσσεις reports; Κάνε την αίτησή σου!

36. Digital Marketing Intern @ OMNICLIQ

Έχεις τελείωσε κάποια σχολή Marketing ή παρόμοια και αναζητάς να κάνεις την πρακτική σου; Είμαστε εδώ για σένα! Η OMNICLIQ, εταιρεία Digital Agency, αναζητά άτομο για να κάνει την πρακτική του πάνω στο Digital Marketing. Έχεις λοιπόν και εσύ πάθος για το digital marketing, έχεις γραπές και επικοινωνιακές δεξιότητες και μπορείς να δουλέψεις υπό πίεση; Κάνε την αίτησή σου τώρα!

37. Ασφαλιστικός Σύμβουλος @ Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία όσο και το γραφείο της καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου! Κάνε την αίτησή σου!

38. Front-end developer @ Braincandy S.A.

Η Braincandy είναι μία Brand building & Research Agency που στόχο έχει την αποκωδικοποίηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και την ανάπτυξη των πελατών της. Αυτή τη περίοδο αναζητά Front-end developer να αναλάβει το χτίσιμο της “πελατειακής πλευράς” των εφαρμογών web. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

39. Content Marketing Assistant @ KIDSHUB

Η KIDSHUB, μία πλατφόρμα εύρεσης προτάσεων και δραστηριοτήτων για παιδιά, προκειμένου να ενισχύσει την σχέση μεταξύ γονέων και παιδιών , αναζητά Βοηθό Περιεχομένου Marketing για καθημερινή ανανέωση του περιεχομένου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θέλεις και εσύ να κάνεις την πρακτική σου; Κάνε την αίτηση σου!

40. Customer Services @ 2BTEL

Έχεις ευχέρεια στην επικοινωνία και σου αρέσει η ενασχόληση με πελάτες; Η εταιρεία 2BTEL, που παρέχει υπηρεσίες Call Center, αναζητά άτομα με σκοπό την απασχόλησή τους στο τμήμα διαχείρισης εξερχομένων κλήσεων για κορυφαία εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας, ίντερνετ και συνδρομητικής τηλεόρασης. Kάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ
Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;