O Στίβεν Κινγκ πούλησε δικαιώματα βιβλίου σε μαθητές για ΕΝΑ δολάριο!
Πόσο τέλειο θα ήταν να δημιουργήσεις μια ταινία, βασισμένη σε διήγημα του;

Ο Στίβεν Κινγκ είναι από τους πιο γνωστούς συγγραφείς μυστηρίου και όλοι θα ήθελαν κάποια στιγμή να γνωρίσουν από κοντά τον άνθρωπο που δημιούργησε μυθιστορήματα όπως η «Λάμψη», το «It» και άλλα πολλά.

Ο γνωστός συγγραφέας δεν ήταν πάντα στην κορυφή και χρειάστηκε να εργαστεί σκληρά για να πετύχει τους στόχους. Στην αρχή της καριέρας του είχε απορριφθεί από πολλούς εκδοτικούς οίκους και κανείς δεν του έδινε σημασία, αλλά με πείσμα και θέληση τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο συγγραφέας συμφώνησε να πουλήσει τα δικαιώματα ενός διηγήματος με τίτλο «Stationary Bike» που ανήκει στη συλλογή διηγημάτων με τίτλο «Just After Sunset»σε μαθητές στην Ουαλία, με σκοπό να γίνει ταινία. Ο Kevin Phillips, δάσκαλος στο σχολείο Blaenau Gwent Film Academy, μιλώντας στη Boston Globe, είπε πως είναι μια τέλεια ευκαιρία για τους μαθητές που αγαπούν τον συγγραφέα.

Η Marsha DeFilippo, βοηθός τους συγγραφέα είπε πως ο Στίβεν Κινγκ έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα όπου σπουδαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα διηγήματα του για να δημιουργήσουν ταινίες που δεν έχουν διαφημιστικό στόχο. Το πρόγραμμα λέγεται Dollar Babies και μπορεί κάποιος να το βρει στην επίσημη ιστοσελίδα του συγγραφέα. Τέλειο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;