8 οικονομικά tips για να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου!
Με λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις ΠΟΛΛΑ!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσεις ή να ανανεώσεις τον ήδη διακοσμημένο χώρο του σπιτιού σου, είτε αυτός είναι σαλόνι είτε δωμάτιο!

Είναι γεγονός ότι χρειαζόμαστε μικρές αλλαγές στη ζωή μας! Ειδικά οι αλλαγές στον προσωπικό μας χώρο, στον οποίο περνάμε σημαντικό μέρος της ημέρας μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά.

Ας αλλάξουμε λίγο παραστάσεις επιτέλους!

Αν είσαι σε φάση δημιουργικότητας και έμπνευσης για αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σου, τότε τα παρακάτω οικονομικά tips θα σου φανούν πολύ χρήσιμα:

  1. Επέλεξε οικονομικές στιλιστικές λεπτομέρειες που ταιριάζουν στο στυλ σου! Πίστεψέ με, πλέον μπορείς να βρεις πολύ ωραία και οικονομικά πράγματα στα καταστήματα με είδη σπιτιού, αλλά και vintage αντικείμενα σε παλιατζίδικα και second hand μαγαζιά!
  2. Φτιάξε ένα κολάζ, απο οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, που θα ταίριαζε σε κάποιο μέρος του σπιτιού (μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι, δωμάτιο), μετατρέποντάς το έτσι σε “θεματικό” χώρο. Μπορείς να κάνεις κολάζ απο εικόνες αγαπημένων σου ταινιών και σειρών, το οποίο θα δώσει άλλη αίσθηση στο χώρο!
  3. Αν βαρέθηκες να βλέπεις το ίδιο χρώμα στον τοίχο απ’ την ώρα που μετακόμισες, φώναξε τρεις φίλους και ξεκινήστε να βάφετε σε ό,τι χρώμα τραβάει η όρεξή σας! Θα είναι και αποτελεσματικό για την ανανέωση του χώρου και πολύ διασκεδαστικό!
  4.  Προμηθεύσου 1-2 μεγάλες μαξιλάρες για το πάτωμα, οι οποίες θα δώσουν άλλον αέρα στο σαλόνι σου!
  5.  Μπορείς να φτιάξεις πολύ στιλάτα τασάκια απο κουτάκια αναψυκτικού μέχρι πηλό! Είναι και πολύ οικονομικό και εξαιρετικά δημιουργικό!
  6. Άλλαξε κουρτίνα μπάνιου! Είμαστε ενήλικες πλέον και όσο απλό και να ακούγεται, το να επιλέξεις μια κουρτίνα που θα ταιριάζει στο στυλ σου, είναι μια καλή αρχή για την ανανέωση του χώρου σου!
  7. Αγόρασε καδράκια και βάλε μέσα τις αφίσες που είναι τόσο καιρό στραβοκολλημένες στον τοίχο με σελοτέιπ και μπλου τακ ή παρατημένες σε κανένα ράφι της βιβλιοθήκης σου! Μπορείς να βρεις πολύ οικονομικά κάδρα στα καταστήματα!
  8. Φτιάξε μόνος σου ένα τραπεζάκι σαλονιού απο παλέτες, το οποίο μπορείς να βάψεις σε ό,τι χρώμα θες! Θα δείχνει υπέροχο με το νέο τασάκι!

Δες κι αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 10 tips για να φτιάξεις το χώρο σου όπως επιθυμείς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
45'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
45'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;