Ο φεμινιστικός
"Straight Outta Vagina" τραγουδούν, απογειώνοντας τη γυναικεία σεξουαλικότητα που πλήττει ο παράφορος σεξισμός του Ντόναλτ Τραμπ!

Οι Pussy Riot, το τολμηρό φεμινιστικό punk rock συγκρότημα απ’ τη Ρωσία, κυκλοφόρησε ένα νέο, αρκετά προβοκατόρικο τραγούδι, το οποίο είναι αφιερωμένο στο αιδοίο και “έρχεται” ως ουσιαστικός “αντίλογος” στο γελοίο και ανυπόφορο σεξισμό του Αμερικάνου πλανητάρχη, Ντόναλτ Τραμπ.

Το official video clip του τραγουδιού Straight Outta Vagina κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και “σόκαρε” λόγω της προκλητικότητας του ύφους, των στίχων και της σκηνοθεσίας, που, ωστόσο, όλα έχουν κάτι πολύ σαφές να επικοινωνήσουν, όχι μόνο με το κοινό της Αμερικής, αλλά ολόκληρου του κόσμου!

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian, σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν άλλα δύο ακόμη βίντεο απ’ το στρατευμένο συγκρότημα των Pussy Riot, τα οποία θα επικεντρωθούν σε καυστικό σχολιασμό των αυταρχικών πολιτικών που ακολουθούν οι Η.Π.Α. του Τραμπ αλλά και στον κλιμακούμενο εθνικισμό και λαϊκισμό που προωθείται εξ’ αυτών!

Η Nadya Tolokonnikova, πρώην μέλος του συγκροτήματος και πολιτική ακτιβίστρια, που εμφανίζεται στιγμιαία στο καινούριο βίντεο κλιπ με ράσα, δήλωσε ότι ήθελε να γράψει ένα τραγούδι αφιερωμένο στο γυναικείο κόλπο και ταυτόχρονα απεφάνθη τα εξής: “Αυτό το τραγούδι θα μπορούσε να θεωρηθεί ως απάντηση στον Τραμπ. Αλλά πιστεύω ότι η ιδέα της ισχυρής γυναικείας σεξουαλικότητας είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιονδήποτε λαϊκιστική, μεγαλομανή άντρα… Το αιδοίο είναι μεγαλύτερο από τον Τραμπ”.

Όπως είχε άλλωστε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν σχετικά με τις αμερικάνικες προεδρικές εκλογές, : “Η αμερικανική πολιτική επηρεάζει την παγκόσμια πολιτική» […] «Με πολλούς τρόπους, [οι ΗΠΑ] παρεμβαίνουν πραγματικά στην πολιτική των άλλων χωρών. Δεν το συζητώ ως κάτι καλό ή κακό, αλλά είναι κάτι, και γι ‘αυτό θα επηρεάζει τη ζωή όλων εκείνων που ζουν εκτός Αμερικής. ”

Δες το νέο βίντεο των Pussy Riot εδώ:

Δες κι αυτό: 10 Εξώφυλλα δίσκων που είναι «πειραγμένα» σε κάποιες χώρες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;