Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης
Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 πλησιάζουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι!

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 αναμένονται και τα πρώτα πρόσωπα που διεκδικούν τη δημαρχεία της Αθήνας έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αθηναίων σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι, στις 5 Νοεμβρίου 2018.

Με κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας:  «Ξεκινάμε μαζί, για να φέρουμε τα κάτω πάνω», ο Κώστας Μπακογιάννης θέτει την υποψηφιότητα του για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

O Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μιλώντας στην τελετή που διοργανώθηκε είπε πως η Αθήνα είναι μια και μοναδική, είναι η πόλη των πόλεων. Η Αθήνα είναι η πόλη των εκατομμυρίων θαυμάτων. Ανέφερε πως είναι πολύ μεγάλο το βάρος αυτής της πόλης, και ότι η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά είναι για αυτόν μια απόφαση ζωής που θέλησε να λάβει.

Στη συνέχεια ανέφερε τα εξής:

«Είμαι ο πρώτος αυτοδιοικητικός που δοκιμάζει τις δυνάμεις του για τον δήμο Αθηναίων και η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός, είναι υπέρτατη τιμή».

Στόχος του υποψήφιου δημάρχου είναι να  αφιερωθεί με όλο του το είναι, όπως ανέφερε, , τη δύναμη, την εμπειρία για να μπορέσει να δείξει στα παιδιά  ότι η Αθήνα μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο τα σπίτια και τα σχολεία τους, αλλά και τα όνειρα και τις ελπίδες τους.

Μιλώντας στον κόσμο που έδωσε το παρόν, δήλωσε πως ο προεκλογικός αγώνας του θα ξεκινήσει στις γειτονίες της Αθήνας και είπε συγκεκριμένα:

«Ξεκινάμε έναν όμορφο προεκλογικό αγώνα. Θα σας συναντήσω στις γειτονιές της πόλης, θα την περπατήσω, θα πάω από άκρη σε άκρη, για να ακούσω και να μιλήσω μετά. Το πρόβλημα των πολιτικών είναι ότι μιλάνε περισσότερο απ’ ότι ακούνε. Μια πόλη που να μας αγκαλιάζει όλους. Θέλω να ζητήσω τη βοήθειά σας. Χρειάζομαι την έμπνευσή σας και την καθοδήγησή μας, χρειάζομαι και την αυστηρότητα και την κριτική σας».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, όπως αναρτήθηκε στην σελίδα του στο Facebook!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
7'
63 - 59
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;