Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Μπίλι Πόρτερ για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη απ' τον πατριό του
Ο βραβευμένος με Τόνι ηθοποιός, Μπίλι Πόρτερ, έριξε φως στα γεγονότα που στιγμάτισαν την παιδική του ηλικία

Ο Αμερικάνος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της αμύθητης σειράς “American Horror Story”,  Μπίλι Πόρτεραποκάλυψε πριν λίγες μέρες στο περιοδικό Out ότι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση απο τον πατριό του, η οποία συνεχιζόταν για 4 ολόκληρα χρόνια!

Η αναπάντεχη αφήγηση του βραβευμένου με Τόνι ηθοποιού και τραγουδιστή, Μπίλι Πόρτερ μας σόκαρε πραγματικά!

Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει ακόμα και λεπτομέρειες για τις απάνθρωπες πράξεις του πατριού του, ρίχνοντας έτσι φως στα τραυματικά επεισόδια της παιδικής ηλικίας του:

“Δεν υπήρχαν λόγια στην αρχή. Στη συνέχεια άρχισε να με αγκαλιάζει, να τυλίγεται πάνω μου. Πολύ αθώο, σωστά; Για να με πλησιάσει, με εισήγαγε στο πορνό, ξεκινώντας με τις πιο soft εικόνες του Playboy και συνεχίζοντας με πιο σκληρό υλικό από το Hustler. Μετά από λίγο καιρό με ρωτούσε ποιες φωτογραφίες μου άρεσαν περισσότερο».

«Έναν χρόνο αργότερα, ο πατριός μου που ζύγιζε πάνω από 110 κιλά, με εξανάγκαζε να του κάνω στοματικό» αναφέρει ο ηθοποιός, χρησιμοποιώντας περιγραφικές εκφράσεις στο κείμενό του.

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας: “Γεννήθηκα ομοφυλόφιλος κι εκείνος το ήξερε. Ήξερε ότι θα ανταποκρινόμουν θετικά στο σεξ, επειδή το σεξ είναι απόλαυση, σε κάνει να νιώθεις ωραία. Ίσως να ήταν δικό μου το φταίξιμο. Ίσως να πήγαινα γυρεύοντας. Στην πραγματικότητα, πήγαινα γυρεύοντας».

Όταν ο Πόρτερ μίλησε στη μητέρα του για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωνε απ’ τον πατριό του, όλα αποκαλύφθηκαν και εκείνη τον πίστεψε απευθείας, φέρνοντάς τους αντιμέτωπους για να εξακριβωθεί η αλήθεια. Ο πατριός του αρνήθηκε κάθε κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι ο γιος της λέει ψέματα.

Ένα μήνα αργότερα, ο μικρός τότε Μπίλι Πόρτερ έφυγε απ’ το σπίτι του και έκτοτε δεν ξανά είδε ποτέ τον πατριό του, παρά μόνο τη μέρα της κηδείας του.

Ο ηθοποιός πήρε τη μεγάλη απόφαση να μοιραστεί την ιστορία του με το ευρύ κοινό, με αφορμή τις πρόσφατες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Brett Kavanaugh και μάλιστα παρότρυνε τον κόσμο στην Αμερική να ψηφίσει οπωσδήποτε στις ενδιάμεσες εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;