Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 12 – 19 Νοεμβρίου - Καρμικό σταυροδρόμι σχέσεων
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Η καινούρια εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για τα 12 ζώδια!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 12 – 19 Νοεμβρίου

Καρμικό σταυροδρόμι σχέσεων

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ιδιαίτερη περίοδος προσδιορίζεται αυτή την εβδομάδα και δίνει το στίγμα της σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Η περίοδος αυτή, φέρνει τριγμούς στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες, μας θέτει προ των ευθυνών μας για τα λάθη του παρελθόντος.

Ο Ουρανός ανάδρομος στο τέλος του Κριού, είναι σε αντίθεση προς την ανάδρομη Αφροδίτη στο τέλος του Ζυγού, και σχηματίζουν σταυρό με τους Δεσμούς της Σελήνης.

Όλα τα καρμικά στοιχεία διασταυρώνουν τα ξίφη τους, όπου το χθες προσδιορίζει το σήμερα και τις μελλοντικές μας επιλογές. Ταυτόχρονα, ο Ουρανός στον Κριό, ξαναφέρνει στο προσκήνιο τις εγωιστικές κινήσεις και την ανένταχτη διάθεση, ενώ η Αφροδίτη στον Ζυγό, επαναπροσδιορίζει το προφίλ των σχέσεων.

Πολλά λάθη επαναλαμβάνονται, όσο δεν τα κατανοούμε. Διότι οι λανθασμένες κινήσεις μας φαίνονται συχνά «οικείες» και τις επαναλαμβάνουμε κάνοντας φαύλους κύκλους.

Πάθη, ζήλια, πόνος, αλλά και η απώλεια μίας κατάστασης για να περάσουμε στην επόμενη, θα βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε αδυναμίες προκειμένου να κάνουμε στο εξής, σωστές επιλογές. Σχέσεις καρμικές και βαθιά χαραγμένες στη ψυχή μας έχουν χρωματίσει το συναίσθημα. Νιώθουμε εγκλωβισμένοι, περιορισμένοι, απογοητευμένοι, παγιδευμένοι στα λάθη του χθες.

Ωστόσο είναι μια καλή περίοδος για να κάνουμε τον απολογισμό μας, να επανεκτιμήσουμε τις σχέσεις μας και να ανακαλύψουμε κρυμμένα συναισθήματα! Μπορούμε να κάνουμε ένα νέο προγραμματισμό σε οικονομικά θέματα και να τον εφαρμόσουμε όταν η Αφροδίτη θα παραμείνει σε κρίσιμη μοίρα ως την ορθοδρόμησή της και μετά την ορθοδρόμηση για αρκετές ημέρες στον ίδιο συνδυασμό, σε αντίθεση προς τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης.

Σε ένα σταυροδρόμι εξελίξεων, όπου όλα κινούνται παρορμητικά, εν μέσω συγκινήσεων και ανάγκης να ξεκαθαρίσουμε ό,τι μας έχει αγκιστρώσει με το χθες, τους φόβους, τις πικρίες, τις δύσκολες σχέσεις, τις έντονες εμπειρίες.

Στόχος θα είναι να νιώσουμε τρυφερότητα, ζεστασιά, προστασία και γόνιμα συναισθήματα (με τον Β. Δεσμό στον Καρκίνο), δίχως πνιγηρές και εξαρτημένες σχέσεις, και με αρμονία και ισορροπία στη ζωή μας (με την Αφροδίτη στον Ζυγό).

Είναι μια καλή περίοδος για πνευματική τροφή και ενδοσκόπηση, προκειμένου να κερδίσουμε ξανά την χαρά και την ικανοποίηση που μας λείπει!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Παλιές και νέες γνωριμίες, συνεργασίες, προτάσεις, περιπλέκουν τη ζωή σας αυτή την εποχή, αλλά δεν θα είναι σωστό να αποδεχθείτε κάθε πρόκληση και να αντιδράσετε παρορμητικά. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αντισταθείτε σε άτομα που σας γοητεύουν και φαίνονται ενθουσιώδη, φλογερά ή παρορμητικά. Σας δίνουν ιδέες και σας κάνουν να θέλετε να αποφασίσετε να μπείτε σε δράση και σε πειρασμό ίσως… Κάποιες ιδέες όντως αξίζουν τον κόπο και είναι οι ιδέες που σας προσφέρουν έδαφος για μία νέα αρχή συνεργασίας ή σχέσης. Αν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση, ενδεχομένως το δίλημμα θα είναι μεγάλο, όχι μόνο τώρα, αλλά για ένα μήνα περίπου. Δεν θα είναι εύκολο να δείτε ξεκάθαρα. Ειδικά αυτές τις μέρες όμως, οι συμβουλές δεν θα είναι μόνο ειλικρινείς. Θα υπάρχει άτομο που σας ζηλεύει και μπορεί υποβολιμαία να σας ωθήσει σε αποφάσεις βιαστικές και καθοριστικές. Μην εγκλωβιστείτε, μην αφεθείτε στις αδυναμίες και φοβίες σας. Θα τις εκμεταλλευτούν σε βάρος σας. Χαρείτε τις νέες προοπτικές, αλλά διατηρείτε επιφυλάξεις και ελέγχετε άτομα που σας πλησιάζουν. Μάθετε από τα λάθη των σχέσεων ως τώρα, αποδεσμευτείτε από τον φαύλο κύκλο επαναλήψεων.

Ταύρος

Θα έχετε πολλές ασχολίες και θα βιάζεστε να αναλάβετε πολλά μαζί, κάτι που θα σας κουράσει ιδιαίτερα. Καθώς είστε σε αναμονή σοβαρών εξελίξεων ήδη, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την ένταση και την ανυπομονησία των ημερών, αφού υπάρχουν ιδέες, προτάσεις και απαιτήσεις διαρκώς νέες. Το χθες με το σήμερα εμπλέκονται και είστε σε δίλημμα. Επιθυμείτε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες, αλλά έχετε δεσμεύσεις και αρκετές αδυναμίες ακόμη για συγκρότηση και δράση. Είναι σημαντικό πλέον να πάρετε αποφάσεις για κάποια σημαντική σχέση στην εργασία σας μέσα στον επόμενο μήνα, ή τουλάχιστον από τότε και στην συνέχεια. Κάποια γνωριμία από το παρελθόν, σας απασχολεί. Αυτές τις μέρες, θα ήταν καλό να είστε επιφυλακτικοί στις συζητήσεις με συναδέλφους και κυρίως υφισταμένους. Υπάρχουν άτομα που ανταγωνίζονται υπόγεια. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει. Μην υπερβάλλετε στις επιθυμίες και μην έχετε τον εγωισμό να αναλαμβάνετε τα πάντα μόνοι, ή πολλά παράλληλα. Στόχος σας είναι να διατηρήσετε επαφές με εκείνους που δεν ταράζουν την καθημερινότητά σας, αντίθετα φέρουν εξισορρόπηση, με ένα σωστό κώδικα επικοινωνίας μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Εναλλαγές διάθεσης, συναναστροφής, συναντήσεων, ερωτικής επικοινωνίας, θα έχετε αυτή την εποχή. Σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να είναι άστατη η ροή με ευκαιρίες για περιπέτειες, ή για διασκέδαση. Ας μάθετε όμως να επιλέγετε τι αξίζει τελικά να κάνετε. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία, δίχως όμως να κολλάτε σε εύκολες λύσεις. Εκεί θα είναι η παγίδα σας. Επιπόλαια ή ανέμελα, κάποιοι φίλοι από το παρελθόν, θα θελήσουν να σας βάλουν σε πειρασμό ή σε περιπέτεια. Εσείς δεν λέτε εύκολα «όχι», δεν αρνείστε την συμμετοχή πολλών ανθρώπων στα προσωπικά σας και δεν αφήνετε ευκαιρία για χαρά, ξεκίνημα να πάει χαμένη. Ωστόσο, διασκορπίζεστε πολύ εύκολα, με πιθανότητα να αφήνετε στη μέση ό,τι κάνετε και να μην μπορείτε να συγκροτήσετε μία σωστή διαδρομή. Προστατευθείτε από εύκολες λύσεις, επιβάλλετε στον εαυτό σας μία τάξη και μην εμπιστεύεστε τις φιλικές παραινέσεις που σας αποδιοργανώνουν. Σκεφθείτε το μέλλον. Αποφύγετε εκείνους που δείχνουν οικείοι και γνωστοί από το παρελθόν, αλλά επαναλαμβάνουν εμπειρίες που ήδη σας είχαν αποδιοργανώσει κάποτε ή σπατάλησαν τον χρόνο σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;